42 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu, no tak, przecież tak mam. Robię takie korekty przy szyciu z tkaniny, przy dzianinie jakoś zapomniałam. Dzięki za przypomnienie. Oprócz korekty na biust, na dekolt jeszcze ramię.
Tu jednak chodzi mi też o sam podkrój pachy, że wolę jak rękaw jest bliżej ciała. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie dresowe spodnie uszyłam w sobotę, mam je na sobie, świetnie się je nosi. Jako strój podomowy ekstra.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super Aga rach, ciach i masz wygodne spodnie!
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Trinny.
Ekstra są oczywiście nie dlatego, że je idealnie uszyłam, ale bardzo miła ta dzianina jest. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka z dzianiny wełniano-wiskozowej w połączeniu z nierozciągliwą błyszczącą tkaniną. Dekolt miał być mniejszy, ale za pierwszym razem wszyłam za szeroki pasek i musiałam odciąć. Wykrój z Burdy, spodnie też, może nawet już były, też najnowsze.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po pierwszym praniu od spodu się skulkowały
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyłam i nie zrobiłam końcowych zdjęć, no bez sensu. Dla własnej dokumentacji lubię mieć.
Torebka dla córki koleżanki, już wyjechała w świat (torebka, nie córka; dziewczynka ma dopiero rok). Pierwszy raz tego typu torebkę szyłam. Coś dla konia też było z brązowego futerka. Fartuch męski i piórniki, też dla mężczyzn. |
|
Świeżynek
![]() |
|
wow, rewelacyjne ________________________________________________________
Nauczyciel konstrukcji odzieży, kroju i szycia. http://www.kursykrawieckie.edu.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Emilia.
Bluza z dzianiny dresowej pętelkowej, brudny róż podobno. Po raz 3. ten sam wykrój i teraz przy grubszej dzianinie wyraźniej widać, że za dużo materiału nad biustem (a za mało w). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ten wykrój chyba w ogóle zaszewek nie ma? To specjalnie nie ma rady, nie wymodelujesz bluzy tak żeby ładnie leżała na większym biuście
![]() |
42 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.