42 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Może dodanie tzw. zaszewki gorsowej zmniejszyłoby/zlikwidowało fałdy w okolicy pach . ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ramionko czyli który wymiar?
Wykrój praktycznie własny, odrysowałam od innej bluzki, ale z bardziej rozciągliwej dzianiny i to był błąd. Samo kimono też jeszcze nie takie. --- Ostatnio edytowane 2014-08-03 00:15:48 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trochę pewnie tak, ale z tym wzorem chciałam mieć zgodność na szwach bocznych.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to szycie ktore masz na ramieniu,powinno siegac do jego konca ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moim zdaniem bluzka jest za wąska w biuście i dlatego podjeżdża do góry.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitka, nadal nie rozumiem
![]() Mam ją wyrzucić czy mogę nosić? Inne ujęcie. Kroiłam ją wg tej w domki. --- Ostatnio edytowane 2014-08-03 13:51:45 przez AgaM --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
teraz doczytalam,ze to kimonowy rekaw i lepiej widac na tej fotce
Ania ma chyba racje,ze za wasko w biuscie i moze za wysoko zszyte pod pacha inna tkanina i inaczej wyszlo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wymyśliłam sobie spodnie z przecinaną kieszenią (żeby mi nic nie odstawało) i długo się za nie zabierałam, bo b. dawno takich nie szyłam i nie chciałam zepsuć. Tzn. osttani raz szyłam w czasach, gdy się nie bałam psuć. Dzięki instrukcji Urkye coś wymodziłam i nie jest najgorzej.
Poza tym uszyłam wcześniej inne spodnie, czarne i bluzkę z dzianiny z burdowego wykroju, przez wiele osób wykorzystanego. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna ta bluzeczka
![]() |
42 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.