42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42
Świeżynek
![]() |
|
Mała, ale za to jak solidnie zrobiona
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, nie myslałam, że widać, a faktycznie dłubanina była. Jeszcze jak się człowiek pomyli po drodze i kieszenie wewnętrzne w poziomie przyszyje
![]() KotFilemon, dzięki. |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękny ten komplecik. Na twoim miejscu dałabym podszewkę czy też półhalkę w ciemniejszym kolorze fioletu. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. Myślałam nad cielistą, a założyłam co miałam, czyli białą.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha Aga, Ty to zawsze potrafisz coś "sprzedać" - usztywniłam szmatą do podłogi
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebeczka bardzo fajna, wypracowana. Gdyby była moim dziełem, nosiłabym ją z dumą.
|
|
Administrator
![]() |
|
Uszyj drugą tylko trochę większa ![]() Swoją drogą kupowałam kiedyś takie "szmaciane" torby bo to lekkie i wygodne i można prać. Potem przerzuciłam się na ciężkie torbiszony z eko-skóry itp. Chyba powinnam wrócić do tych pierwszych ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzianinowy komplet, paski w różne strony. Tak mało ostatnio szyję i tak powoli.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna dzianina. Ciekawie to wymyśliłaś. Ładnie wszyte kieszonki i lamowka dekoltu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajna sukienka! Podoba mi się i wzór i krój ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.