42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeżeli Ci długość nie odpowiada to zawsze można lekko skrócić
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajnie szyjesz. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Teofano.
Cd fazy na długie dzianinowe spódnice, bluzka stara, nowa torba z wiosennego płaszcza, który też szyłam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piżama i bluzki
Bluzki z batystu luźne, kg dodają, ale mają być przewiewne na upał. Dzianinowa babciowata wyszła, muszę się pozbyć tego wykroju. Flanelę dostałam od koleżanki, piżama na lato wyszła. --- Ostatnio edytowane 2016-07-20 22:12:04 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny ten zielono-fioletowy batyst ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałam kimonowe, bo się szybko szyje, nie mam dobrego wykroju na sensowną luźną bluzkę z rękawami, zresztą, tego różowego trochę mało było. Nie chodziłam w nich jeszcze, ale mam inną podobną i mnie nie denerwuje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczęściara - ja mam problem, bo latem muszę nosić bluzki dość luźne, ale rękawy kimonowe (szczególnie w takich cienkich bluzkach) doprowadzają mnie do szału - mam wrażenie, że przybywa mi jeszcze ze 20 kilo (a i bez tego mam nadmiar ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też mam nadmiar, ale aż tak o wiele większa się nie czuję w takich bluzkach.
|
|
Administrator
![]() |
|
Piżama słodka ![]() ![]() Podoba mi się ta fioletowo-zielona. A próbowałaś wykrój z Papavero? Lubię ich kimonową bluzkę ale rękawy i tak trochę skracam. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Próbowałam kimonową z papavero, ale ona ma taki tył szeroki, na moje proporcje niedobre. Te są szyte na podstawie papaverowej bluzki "kimono plus serek".
Trzymaj za mnie kciuki, bo muszę weselną z jedwabiu uszyć, a zabrać się nie mogę, bo się boję zepsuć. Ostatnie szycie sukienki z tkaniny to była droga przez mękę. |
42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.