42 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódnica na zimę, którą długo szyłam. Luźno tkany materiał i się zastanawiałam, jak to ugryźć. W końcu wszystkie szwy i podłożenie podklejone zostały flizeliną. Grunt, że przed wiosną zdążyłam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna spódniczka, super odszyta, na zdjęciu wygląda całkiem fajnie na Twojej sylwetce a przynajmniej Mi sie podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwona podszewka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, A.N.
Nie szeleści. To jest taka sztywniejsza, grubsza, wiekowa podszewka, z zapasów mamy koleżanki. Dla mnie istotne, żeby się nie elektryzowała. |
|
Administrator
![]() |
|
I bardzo dobrze zrobiłaś ![]() Podoba mi się bluza bo lubię takie efektowne łączenie kolorów, naprawdę nie widać, że zabrakło tkaniny, tak miało być ![]() Spodnie podomowe całkiem spoko, w sumie to one nie muszą być tylko podomowe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. Które podomowe? Te czarne sztruksy? One jak najbardziej do wyjścia, tylko nie do pracy. Moje jedyne sensowne (czytaj: niezniszczone) casualowe na teraz.
|
|
Administrator
![]() |
|
No własnie te miałam na myśli ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też ostatnio musiałam wszystkie brzegi podklejać, ale potem to już się szybko i przyjemnie szyło
![]() Spódniczka fajna, ale zgodzę się niestety, że dosyć dziwnie na figurze wygląda - taka nietypowa długość. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Gosiu. Jakoś mi się rozeszła chyba i zrobiła za luźna w pasie - a żeby zwęzić trzeba by kolejny kawałek podklejać...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak to się rozeszła? Rzeczy się nie rozchodzą, to my chudniemy i tej wersji się trzymajmy ![]() ________________________________________________________
|
42 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.