42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Administrator
![]() |
|
No to trzymam kciuki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Sus.
Kolejna dzianina, bardzo mi się podoba kolor, ale nie zauważyłam przed szyciem, że takie to prześwitujace okropnie. --- Ostatnio edytowane 2016-07-30 20:00:14 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście trochę prześwituje ale za to bardzo ładnie leży
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie to samo pomyślałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka szyta na wyjazd. Z bawegi, usztywniana flizeliną i szmatą do podłogi. Chyba wreszcie nauczyłam się kieszeni z zamkiem. Trochę gorzej poszło, tam gdzie ta szmata, bo to grube i cieżko wywinąć choć przycinałam.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kieszenie bardzo ładne, nie wiem co od nich chcesz. Z resztą cała torebka jak zawsze super. Ja wycinam dziurę w usztywnieniu tam gdzie ma być zamek, 1mm większą od wielkości widocznej części zamka, potem przy wywijaniu nie mam tam usztywnienia, a i tak muszę stębnówkę walnąć to i usztywnienie nią złapię ![]() Zrób jeszcze zbliżenie tego szlaczku na klapce, to gwiazdki czy jakieś kwiatki? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest ścieg z sześcioramiennymi gwiazdkami, miedzy nimi stebnowka.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo fajna i praktyczna , sama też lubię takie torebki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Praktyczna, bo lekka i prać można. Tylko jednak ciut za mała. Butelka wody + parasol to już ciasno.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zameczki w kieszeniach wyglądają bardzo estetycznie
![]() |
42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.