42 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, LaGre.
Taka sobie bluza do chodzenia po domu albo spania. Ze ściągacza w kolorze oliwkowym, którego brakło, więc sztukowane resztką czerwonego. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co prawda się powtarzam, ale co tam
U mnie wygląda jak limonka z pomarańczem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aga ty wiesz że brakło, ja lubie takie łączenia i pomyślałam ale fajna bluzka! tak miało być! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, dziewczyny. Mam ją właśnie na sobie, fajnie się nosi. Tylko rękawy wyszły za długie, może je przy okazji skrócę. Tak to jest, jak się maksymalnie chce resztki wykorzystać - można przesadzić. A w kieszeni komórka sobie pomieszkuje, jak się po domu przemieszczam (po piętrach).
Jakaś oficjalna bluzka by się przydała, materiały wyjęłam i wykroje, ale mam fazę zmęczenia i zwątpienia w swoje umiejętności krawieckie. To, co szyję, się po domu nadaje czy jakiś casual, ale do pracy już nie bardzo ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie krótkie kable dają ostatnio, że ciężko ładować. Gdzieś w necie widziałam takie z niebieskiego denimu i sobie też zrobiłam, choć nie tak porządnie. Wycięta tylna kieszeń spodni (siostra miała takie żarówiaste), obrzucona, otwór na wtyczkę obrzucony i obszyty tasiemką.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co tu się będę rozpisywać ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O! spryciarski patent! ![]() I kolor dobry, żeby nie szukać! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna rzecz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. Już przynajmniej mi się telefon po podłodze nie plącze.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dostałam takie sztruksy na gumce. A że nie mam na zimę w czym latać, to zwężałam, jak się dało - znaczy wycięłam na nowo, tylko nie przecinałam rozporka.
|
42 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.