42 strony: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUPCIO!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie wyglądasz w spódnicy szaro-niebieskiej.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Szaro-niebieska super! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. Skoro Wam się podoba, to jeszcze zdjęcie sprzed paru dni.
I sukienka, która mi źle leży, wrrr. Zrobi człowiek nowy wykrój, dopasuje do siebie wg wzoru i klapa. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aga, sukienka jest tylko ociupinkę za luźna. Zwęź po bokach, dopasuj zaszewkami, dodaj średniej szerokości pasek w talii, załóż buty na obcasie i zobaczysz jaki cymes uszyłaś. Mam wrażenie,że Cię ubyło w ostatnim czasie. Spódnice bardzo mi się podobają, zwłaszcza zielona (psychodeliczna). --- Ostatnio edytowane 2015-08-23 22:46:36 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Agaffek, też miałam po urlopie wrażenie, że mnie ubyło, ale niestety stare ciuchy tego wrażenia nie podzielają
![]() Samo zwężenie nie pomogło. W sukience odstają plecy (najmocniej na środku, zamek), zaszewki na biuście, rękawy były za szerokie. Tyle już poprawek, że mam dość. Butów na obcasie raczej nie noszę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też tak mam, że jak wyczerpię limit poprawek, to już mi się nie chce. Ale wtedy wsiada na mnie mąż i truje, aż poprawię ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi nikt nie truje, ale coraz częściej poprawiam.
Np. zwęziłam bluzkę i po milionie poprawek skończyłam sukienkę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja podzielę sympatię dla zielonej spódnicy ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brązowa sukienka jest super ![]() ________________________________________________________
|
42 strony: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.