42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Stara Gwardia
![]() |
|
To by była to optymistyczna wersja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Długie kiece u mnie i spodnie. Taka konieczność medyczna. I cieniowana bluzka z dzianiny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla męża spodnie. Koszula szyta dawno.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mając taką utalentowaną Żonkę, Małżonek nie musi na zakupy chodzić, czego większość mężczyzn nie lubi
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie, mąż nie lubi zakupów ubraniowych.
Dzięki. |
|
Administrator
![]() |
|
Ci ze starszego pokolenia to chyba w większości nie lubią ![]() ![]() Aga widzę, że sporo schudłaś! Lubuję się w innych kolorach ale widzę, że wszystko leży jak powinno. Ciekawa ta dzianina cieniowana, lubię takie inności ![]() Coraz częściej myślę o uszyciu małżonkowi spodni, nudzi mi o jakiś dresach to bym od tego zaczęła. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ze starszego pokolenia, no nie! Mój mąż stary!
![]() Niestety dzianinę cieniowaną pranie wykończyło, zbiegła się, wręcz sfilcowała. Szkoda mi, bo fajnie się w niej czułam. Mi takie kolory pasują i taka inna była. Taka nowa sukienka z cyklu szytych w pól godziny. --- Ostatnio edytowane 2016-07-01 21:52:55 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie w drobny wzorek. Może za długie?
--- Ostatnio edytowane 2016-07-06 10:54:41 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za długie raczej nie
![]() ![]() Kieszonki z guziczkami wyglądają bardzo efektownie. Z tyłu też przewidziałaś jakieś kieszenie? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za długie - bo miały być 7/8. Z tyłu kieszeni prawie nigdy nie robię. Tu chciałam zwykłe jak w jeansach, ale tkaniny mi brakło.
|
42 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.