42 strony: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ah, ok. Trochę lepiej
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna torba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
. --- Ostatnio edytowane 2015-06-25 00:02:45 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, Asiu. Ktoś torbę zauważył, która ma dziwne proporcje, jakoś bez sensu obliczyłam wymiary. Chciałam uwzględnić wzór i wyszło takie cuś. W każdym razie mamie mojej się podoba i nosi.
A propos żakietu, bo ten szary po chyba z piecioletniej przerwie. Gdy przytyłam i przestałam pasować do tabelki, to zniechęciłam sie do szycia gór, teraz głównie spódnice i spodnie, a bluzki dzianinowe. To miała być taka próba, czy jakiś wykrój na mnie sie da dopasować. A teraz wrzucę dla własnej zachęty stary uszytek, co by mnie zmobilizowało do uszycia żakietu na podszewce. --- Ostatnio edytowane 2015-06-25 17:03:55 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torba idealna na wino (albo dwa, albo trzy)
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-25 17:09:18 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ktoś mi wymyślił, że na butelki, ale zrozumiałam, że mineralnej
![]() Położyłam na tkaninie teczkę A4 w pionie - i to był błąd. Za późno się zorientowałam na wszywanie wstawek. Trudno. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aga coraz trudniejsze rzeczy szyjesz!Spódnicę szyłam sobie kiedyś z tej samej formy.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AgaM, ja bym taką torbę nosiła. Takie długie też są fajne, wyszczuplają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny i lniany żakiet i torba, a ten komplet ze spódnicą super ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-26 21:40:24 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, dziewczyny
![]() |
42 strony: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.