Stara Gwardia
|
|
Też sobie myślałam o tych sukienkach - uszyłam nawet jedną bez gumki (trochę ciężko się szyje przez kilka warstw lamówki - ten tunelik).
Ale tak prawdę mówiąc, to jak długo te sukienki wytrzymają? Jeśli są noszone codziennie to ile? Rok? Tyle to i gumka wytrzyma moim zdaniem. A poza tym ta akcja nie jest prowadzona od miesiąca czy roku. Jest już kilka czy kilkanaście lat. Chyba organizatorzy zmieniliby wykroje jeśli byłyby nieprzydatne? Sus ślicznie wygląda ta sukieneczka z kieszonką ![]() Muszę zrobić zdjęcia swoim sukienkom ![]() Ale może najpierw jednak kieszonki doszyję ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-12 09:32:56 przez Wiola99 --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Wczoraj Wiola99 podesłała mi artykuł dotyczący akcji charytatywnych, po lekturze którego jeszcze raz postanowiłam zweryfikować możliwości organizowania akcji w Poslce i niestety w związku z niejasnościami biurokratycznymi będę musiała zawiesić akcję na pewien czas. Mam nadzieję,że w miarę szybko uda mi się wszystko wyjaśnić. Tymczasem proszę o wyrozumiałość i wstrzymanie się z dalszymi działaniami w ramach akcji. Zdaję sobie sprawę, że akcja zatoczyła już szeroki krąg i zaangażowała sporo wolontariuszy, jednak nie mam wyjścia ![]() Strasznie przepraszam za zaistniałą sytuację! Nie chciałabym aby to zamieszanie rzutowało negatywnie na samą akcję, ponieważ ona jako taka jest aktywna i mam nadzieję, że problemy w Polsce są tylko przejściowe. Jeżeli jednak sprawdzi się czarny scenariusz i nie będzie możliwości wysłania sukienek do Stanów, mam nadzieję że znajdziecie osoby, które można obdarować. Jeszcze raz bardzo gorąco przepraszam za to zamieszanie! Pozdrawiam, Sylwia |
|
Administrator
![]() |
|
FA-TAL-NIE ![]() Tematu za jakiś czas zamknę, być może do tego czasu coś się wyjaśni. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Sus przepiekna
szkoda,ze tak wyszlo ale moze beda dobre wiesci i mozna bedzie je wyslac ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Aaaaa! Wszystko moja wina ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No wiesz nie wiadomo jak to się mogło skończyć. Człowiek chce z dobrego serca pomóc a może wpaść w takie kłopoty ![]() No to teraz nie pozostaje mi nic innego jak zacząć szyć sukienki dla małych kuzynek i córeczek znajomych ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Wątek jest zablokowany.