Wersja do druku

4 strony: < 1 2 3 4

Stara Gwardia
Też sobie myślałam o tych sukienkach - uszyłam nawet jedną bez gumki (trochę ciężko się szyje przez kilka warstw lamówki - ten tunelik).
Ale tak prawdę mówiąc, to jak długo te sukienki wytrzymają? Jeśli są noszone codziennie to ile? Rok? Tyle to i gumka wytrzyma moim zdaniem. A poza tym ta akcja nie jest prowadzona od miesiąca czy roku. Jest już kilka czy kilkanaście lat. Chyba organizatorzy zmieniliby wykroje jeśli byłyby nieprzydatne?

Sus ślicznie wygląda ta sukieneczka z kieszonką :)

Muszę zrobić zdjęcia swoim sukienkom :szok:
Ale może najpierw jednak kieszonki doszyję ;).

--- Ostatnio edytowane 2012-06-12 09:32:56 przez Wiola99 ---
Świeżynek
Witam,
Wczoraj Wiola99 podesłała mi artykuł dotyczący akcji charytatywnych, po lekturze którego jeszcze raz postanowiłam zweryfikować możliwości organizowania akcji w Poslce i niestety w związku z niejasnościami biurokratycznymi będę musiała zawiesić akcję na pewien czas.
Mam nadzieję,że w miarę szybko uda mi się wszystko wyjaśnić.
Tymczasem proszę o wyrozumiałość i wstrzymanie się z dalszymi działaniami w ramach akcji. Zdaję sobie sprawę, że akcja zatoczyła już szeroki krąg i zaangażowała sporo wolontariuszy, jednak nie mam wyjścia :( Aby nie narażać nikogo na nieprzyjemności proszę o usunięcie informacji na temat akcji Dress a Girl ze stron i blogów.
Strasznie przepraszam za zaistniałą sytuację! Nie chciałabym aby to zamieszanie rzutowało negatywnie na samą akcję, ponieważ ona jako taka jest aktywna i mam nadzieję, że problemy w Polsce są tylko przejściowe.
Jeżeli jednak sprawdzi się czarny scenariusz i nie będzie możliwości wysłania sukienek do Stanów, mam nadzieję że znajdziecie osoby, które można obdarować.

Jeszcze raz bardzo gorąco przepraszam za to zamieszanie!

Pozdrawiam,
Sylwia
Administrator
FA-TAL-NIE :(
Tematu za jakiś czas zamknę, być może do tego czasu coś się wyjaśni.

* Susanna szyje - mój blog :)

Pogromca spamerów
Sus przepiekna
szkoda,ze tak wyszlo ale moze beda dobre wiesci i mozna bedzie je wyslac :)
Stara Gwardia
Aaaaa! Wszystko moja wina :beczy: :(
Administrator
No wiesz nie wiadomo jak to się mogło skończyć. Człowiek chce z dobrego serca pomóc a może wpaść w takie kłopoty :( Zaczekajmy, może akcja za jakiś czas zostanie wznowiona.

No to teraz nie pozostaje mi nic innego jak zacząć szyć sukienki dla małych kuzynek i córeczek znajomych :) Sprawie im prezenty.

* Susanna szyje - mój blog :)

4 strony: < 1 2 3 4

Wątek jest zablokowany.