Stara Gwardia
![]() |
|
Bartek, czy nie miales instrukcji obslugi maszyny? Zawsze to latwiej sobie radzic ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Droga Moniko (jak mniemam)
Oczywiscie ze mam instrukcje, moze jestem facetem ale wierz mi przeczytałem instrukcje. Moze masz juz doswiadczenie w krawiectwie ale ja nie dlatego tez korzystam z dobrodziejstw internetu i tegoż forum. Bazując na Waszej wiedzy. W instruckji jest tylko napisane jak ja czyscić przewlekac nitke i do jakiego sciegu zastosowac naciag nici. Ale jak juz odkryłem i na pewno jako mistrzyni krawiectwa o ty wiesz, że niestety odbiega to od realnego zastosowania. A że nie mam phronemophobii to dociekam i kombinuje na wszystkie sposoby. Odebrałem nie ukrywam - jak już słusznie zauważyłaś - Twój post jakbym był homo insipiens. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ulala, komus tutaj hormony buzują...
Zapytałam niesmialo o instrukcje, poniewaz zaledwe kilka miesiecy temu kupowalam sama nową maszyne i dzieki instrukcji udało mi się z nią zapoznac krok po kroku. Instrukcji od Twojej maszyny nie znam i nie sadzilam, ze moze nie zawierac podstawowych informacji. Ale ja tylko glupia kobieta jestem ![]() Tak na serio: po to jest to forum, zeby sie informacjami wymieniac, jest dla osob znajacych sie na krawiectwie i dla kompletnych laików. I nikt stąd bez odpowiedzi nie wyszedł. Wiec daruj sobie te wywody rodem z Wikipedii ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
siemka Bartolini ![]() i jak tam? ujarzmiłeś ją? Sprawdź jeszcze czy owa płytka bądź spód stopki nie ma czasem zadzioru i być może haczy? i jak uszyjesz zazdrostki ![]() ![]() ![]() 3m się Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hejos Arturos
![]() Tak ujarzmiłem ale też zdałem sobie sprawe z jednej rzeczy: mianowicie owy cudowny transformers jakiego mam nie nadaje sie do jakiś tam mega dziwnych rzeczy. Wymyślnych etc. Po prostu, zwykła maszyna. Przy trudniejszych pracach sie gubi itd. Koszulka wyszła jak ogień mówie Ci Poprostu szał. Nikt takiej nie ma przynajmniej w Poznaniu! Wiec normalnie byłem gość! ![]() Jak tylko dojde do jakiego urzadzenia fotorobiącego to wrzuce coś. W planach mam do zrobienia kolejna koszulke. Ale musze dokupic jakies naszywki. Dzieki za podpowiedz, of course I have too chec ![]() Zazdroski heheh Pozdro Bartas |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no to czekamy na pokaz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chętnie zobaczę co tam wyszło z tych zmagań - szkoda że ten aparat wyrzuciłeś ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
siemanos Bartos ![]() 我祝賀你 ![]() Cieszę się,że "prujesz" do przodu i dajesz radę ze swoim transformersem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.