141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtku wszystkie Twoje ubranka są super
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku nie będę słodzić bo wiesz, że szyjesz kapitalnie i spełniasz marzenia klientek ale ta sukieneczka z żorżety jest MEGA. Genialna w swej prostocie, pięknie się układa no i idealnie (niestety) pasowałaby teraz dla mnie na czas żałoby ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno - przyjmij wyrazy współczucia
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję. Dziś ciężki dzień.
Wojtek też stracił bliską sercu osobę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wyrazy współczucia. Moje kondolencje. Każdego to spotyka. W 2012 roku straciłam dwójkę dzieci. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kolejna sukienka, którą mam zamiar niecnie skopiować ![]() Bardzo mi się podoba. Bravo ![]() P.s. Jakie wrażenia po koncercie? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku mi również sukienka przypadła do gustu i tak jak ujęła to Sus idealnie pasowałaby na ten smutny czas
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kiedy szyłem tą ostatnio prezentowaną czarną sukienkę, ani przez myśl mi nie przebiegło, że może być ona odpowiednia na takie smutne uroczystości. Ale w końcu to jest brutalne życie, trzeba zachować się odpowiednio , równiez ze strojem w takich okolicznościach. Zawsze szyjąc sukienki, kojarzyły mi się z czymś radosnym, zwiewnym, wiosennym, kobiecym. Nigdy nie kojarzyłem swoich sukienek z takimi smutnymi uroczystościami. Ale życie jest życiem i rzeczywiście czarna sukienka jest tutaj odpowiednia.
Ale przejdżmy do spraw przyziemskich. Deklarowałem się jako nie przeciwnik, ale tez nie zwolennik ciuszków z dzianin, ale muszę się przyznać , że od czasu do czasu i życie i klientki zmuszają mnie do uszycia czegoś z dzianinki. Tak niebieska sukieneczka, odcięta poniżej talii, zwężana ku dołowi,rękawki reglanowe z mankietami, w dekolcie plisa i małe fałdki. A do YOLI - koncert Garou super !! Sala Kongresowa pełna, Kanadyjczyk porwał widownię, przez większą częśc koncertu widownia stała. Kiedy zszedł ze sceny między ludzi, tańczył z dziewczynami, otoczyły go tłumy, ochroniarze nie dawali sobie rady. Mogę mieć tylko uwagę, że poziom dzięku instrumentów był za wysoki i Garou musiał to przekrzykiwać, a ma fantastyczny , chrapliwy, mocny głos. --- Ostatnio edytowane 2014-02-22 23:46:28 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Żeby się nie powtarzać :lux ![]() Koncertu zazdroszczę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Elegancka ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.