Wersja do druku

141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »

Zaaklimatyzowany
Wojtku wszystkie Twoje ubranka są super :oklasky: jesteś profesjonalistą :muza:
Administrator
Wojtku nie będę słodzić bo wiesz, że szyjesz kapitalnie i spełniasz marzenia klientek ale ta sukieneczka z żorżety jest MEGA. Genialna w swej prostocie, pięknie się układa no i idealnie (niestety) pasowałaby teraz dla mnie na czas żałoby :(

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
idealnie (niestety) pasowałaby teraz dla mnie na czas żałoby :(
Susanno - przyjmij wyrazy współczucia
Administrator
idealnie (niestety) pasowałaby teraz dla mnie na czas żałoby :(
Susanno - przyjmij wyrazy współczucia
Dziękuję. Dziś ciężki dzień.
Wojtek też stracił bliską sercu osobę :(

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Wyrazy współczucia. Moje kondolencje. Każdego to spotyka. W 2012 roku straciłam dwójkę dzieci.
A to ostatnie szycie, sukienka z żorżety, miękkiej, ładnie układającej sie na sylwetce, ta sukienka doskonale kryje niedoskonałości figury klientki ( bo niestety babeczka nie miała figury modelki ), ale moim zdaniem kiecka wyszła wspaniale.Może fotki tego nie oddają.
Kolejna sukienka, którą mam zamiar niecnie skopiować ;)
Bardzo mi się podoba.
Bravo :oklasky:

P.s. Jakie wrażenia po koncercie?
Mistrz Krawiectwa
Kiedy szyłem tą ostatnio prezentowaną czarną sukienkę, ani przez myśl mi nie przebiegło, że może być ona odpowiednia na takie smutne uroczystości. Ale w końcu to jest brutalne życie, trzeba zachować się odpowiednio , równiez ze strojem w takich okolicznościach. Zawsze szyjąc sukienki, kojarzyły mi się z czymś radosnym, zwiewnym, wiosennym, kobiecym. Nigdy nie kojarzyłem swoich sukienek z takimi smutnymi uroczystościami. Ale życie jest życiem i rzeczywiście czarna sukienka jest tutaj odpowiednia.
Ale przejdżmy do spraw przyziemskich. Deklarowałem się jako nie przeciwnik, ale tez nie zwolennik ciuszków z dzianin, ale muszę się przyznać , że od czasu do czasu i życie i klientki zmuszają mnie do uszycia czegoś z dzianinki.
Tak niebieska sukieneczka, odcięta poniżej talii, zwężana ku dołowi,rękawki reglanowe z mankietami, w dekolcie plisa i małe fałdki.
A do YOLI - koncert Garou super !! Sala Kongresowa pełna, Kanadyjczyk porwał widownię, przez większą częśc koncertu widownia stała. Kiedy zszedł ze sceny między ludzi, tańczył z dziewczynami, otoczyły go tłumy, ochroniarze nie dawali sobie rady. Mogę mieć tylko uwagę, że poziom dzięku instrumentów był za wysoki i Garou musiał to przekrzykiwać, a ma fantastyczny , chrapliwy, mocny głos.

--- Ostatnio edytowane 2014-02-22 23:46:28 przez Wojtek ---
Stara Gwardia
Żeby się nie powtarzać :lux :)

Koncertu zazdroszczę :)

141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.