141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Wojtku wszystkie Twoje ubranka są super   jesteś profesjonalistą  | |
| Administrator
  |  | 
| Wojtku nie będę słodzić bo wiesz, że szyjesz kapitalnie i spełniasz marzenia klientek ale ta sukieneczka z żorżety jest MEGA. Genialna w swej prostocie, pięknie się układa no i idealnie (niestety) pasowałaby teraz dla mnie na czas żałoby   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| 
 Susanno - przyjmij wyrazy współczucia | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Dziękuję. Dziś ciężki dzień.
 Wojtek też stracił bliską sercu osobę  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Wyrazy współczucia. Moje kondolencje. Każdego to spotyka. W 2012 roku straciłam dwójkę dzieci. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| 
 Kolejna sukienka, którą mam zamiar niecnie skopiować    Bardzo mi się podoba. Bravo   P.s. Jakie wrażenia po koncercie? ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Wojtku mi również sukienka przypadła do gustu i tak jak ujęła to Sus idealnie pasowałaby na ten smutny czas | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Kiedy szyłem tą ostatnio prezentowaną czarną sukienkę, ani przez myśl mi nie przebiegło, że może być ona odpowiednia na takie smutne uroczystości. Ale w końcu to jest brutalne życie, trzeba zachować się odpowiednio , równiez ze strojem w takich okolicznościach. Zawsze szyjąc sukienki, kojarzyły mi się z czymś radosnym, zwiewnym, wiosennym, kobiecym. Nigdy nie kojarzyłem swoich sukienek z takimi smutnymi uroczystościami. Ale życie jest życiem i rzeczywiście czarna sukienka  jest tutaj odpowiednia.
 Ale przejdżmy do spraw przyziemskich. Deklarowałem się jako nie przeciwnik, ale tez nie zwolennik ciuszków z dzianin, ale muszę się przyznać , że od czasu do czasu i życie i klientki zmuszają mnie do uszycia czegoś z dzianinki. Tak niebieska sukieneczka, odcięta poniżej talii, zwężana ku dołowi,rękawki reglanowe z mankietami, w dekolcie plisa i małe fałdki. A do YOLI - koncert Garou super !! Sala Kongresowa pełna, Kanadyjczyk porwał widownię, przez większą częśc koncertu widownia stała. Kiedy zszedł ze sceny między ludzi, tańczył z dziewczynami, otoczyły go tłumy, ochroniarze nie dawali sobie rady. Mogę mieć tylko uwagę, że poziom dzięku instrumentów był za wysoki i Garou musiał to przekrzykiwać, a ma fantastyczny , chrapliwy, mocny głos. --- Ostatnio edytowane 2014-02-22 23:46:28 przez Wojtek --- | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Żeby się nie powtarzać :lux    Koncertu zazdroszczę  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Elegancka   ) ________________________________________________________ | 
141 stron: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook