141 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia jest bajeczna Wojtku ![]() Ja tam uważam, że jak ktoś chce to i do cywilnego pójdzie w białej sukni z welonem. Dla mnie nie ma większej różnicy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U nas w tym roku nie ma w parafii jak i w pobliskich komunii, więc rok przerwy będę mieć w szyciu ![]() ![]() ![]() Co do ślubu cywilnego moja szwagierka była w szarych spodniach i marynarce i zółtej koszulce, wyglądał jak przychlast na tle innych pań które były przed nią i po niej w kolejce do cywilnego, myślę że takie właśnie mini ślubne sukienki są ekstra na taką okazję. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tak się złożyło, że ostatnio miałem do szycia parę spódniczek. Bardzo lubię szyć spódniczki, bo szyje się je szybko, efekt jest odrazu. A wielka szkoda, że wiele pań preferuje spodnie niż spódniczki, to takie mało kobiece !!
Mnie szczególnie podobała się ta spódniczka w pepitkę ! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtek, ta sukienka ślubna i spódnica w pepitkę - REWELACJA!!! Aż żałuję, że wypsztykałam się ze swojego materiały w pepitkę, bo też bym chciała sobie taką sprawić (ale i tak byłabym zła, że wykonanie pozostawia ... trochę do życzenia). A co do sukienki ślubnej - ahhh... jak na mój gust i do kościoła i do cywilnego się nadaje. Piękna, idealne połączenie skromnego kroju z efektowną koronką. Dawno żadne ubrania mi się aż tak nie podobały ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zmysł dobrego smaku. SUPER!!!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pepitka rzeczywiście urzekająca! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUPER SPODNICZKI Wojtuś!PEPITKĘ też mam tylko że skromną prostą ołóweczek>Wysłałam męża po tę dzianinę a ON powiedział do pani sprzedającej że chce PETITKĘ póżniej się w domu tak śmięliśmy z tego zaczęliśmy mowić i pepitka i petitka>>>że zagubiliśmy się w koncu w nazewnictwie tak się pogubiłam że sama nie wiedziałam jak jest dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku spodnie są po prostu wygodniejsze, niż spódnica.
Ja lubię sukienki i spódnice, a mimo to najczęściej chodzę w spodniach. Pierwsza spódniczka jest śliczna ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-04-24 06:32:47 przez mio --- ________________________________________________________
|
141 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.