141 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 >
| Stara Gwardia
  |  | 
| Suknia jest bajeczna Wojtku    Ja tam uważam, że jak ktoś chce to i do cywilnego pójdzie w białej sukni z welonem. Dla mnie nie ma większej różnicy. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Piękne sukienki    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| U nas w tym roku nie ma w parafii jak i w pobliskich komunii, więc rok przerwy będę mieć w szyciu   ale za to wpadło mi szycie dla dwóch butików  teraz jestem zaszyta miętowymi baskinkami   Co do ślubu cywilnego moja szwagierka była w szarych spodniach i marynarce i zółtej koszulce, wyglądał jak przychlast na tle innych pań które były przed nią i po niej w kolejce do cywilnego, myślę że takie właśnie mini ślubne sukienki są ekstra na taką okazję. ________________________________________________________ | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Tak się złożyło, że ostatnio miałem do szycia parę spódniczek. Bardzo lubię szyć spódniczki, bo szyje się je szybko, efekt jest odrazu. A wielka szkoda, że wiele pań preferuje spodnie niż spódniczki, to takie mało kobiece !!
 Mnie szczególnie podobała się ta spódniczka w pepitkę ! | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
|   super śliczne spódniczki mnie też podoba się pepitka i krata szkocka bo przypominają piękne młode lata i tamte chwile ,masz rację że w spódniczkach i sukienkach wygląda się kobieco i zwiewnie   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wojtek, ta sukienka ślubna i spódnica w pepitkę - REWELACJA!!! Aż żałuję, że wypsztykałam się ze swojego materiały w pepitkę, bo też bym chciała sobie taką sprawić (ale i tak byłabym zła, że wykonanie pozostawia ... trochę do życzenia). A co do sukienki ślubnej - ahhh... jak na mój gust i do kościoła i do cywilnego się nadaje. Piękna, idealne połączenie skromnego kroju z efektowną koronką. Dawno żadne ubrania mi się aż tak nie podobały   ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Zmysł dobrego smaku. SUPER!!!!! | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Pepitka rzeczywiście urzekająca!  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| SUPER SPODNICZKI Wojtuś!PEPITKĘ też mam tylko że skromną prostą ołóweczek>Wysłałam męża po tę dzianinę a ON powiedział do pani sprzedającej że chce PETITKĘ póżniej się w domu tak śmięliśmy z tego zaczęliśmy mowić i pepitka i petitka>>>że zagubiliśmy się w koncu w nazewnictwie tak się pogubiłam że sama nie wiedziałam jak jest dobrze    poszłam dokupić dzianiny dla siostry i jej małej córeczki to poprostu zdjęłam materiał z półki i powiedziałam że chce metr    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wojtku spodnie są po prostu wygodniejsze, niż spódnica. 
 Ja lubię sukienki i spódnice, a mimo to najczęściej chodzę w spodniach. Pierwsza spódniczka jest śliczna  --- Ostatnio edytowane 2014-04-24 06:32:47 przez mio --- ________________________________________________________ | 
141 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook