37 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kurcze Melania idziesz jak perszing, wszystko jak zawsze extra odszyte, a z tym że miałaś młyn to się nie dziwię, znam to ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() ![]() ![]() Robercie szyj jak najwięcej to mnie prześcigniesz ![]() ![]() ![]() Madziu podpowiem że film polski, produkcja z 2011r ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
U Ciebie, droga Melanio, jak zwykle sukienkowy zawrót głowy !! Mnie urzekła ta czerwona , długa sukieneczka oraz ta suknia "filmowa', są cudowne !! Pozostałe uszytki też robią wrażenie, przyjemność oglądać Twoje prace.
Mamy chyba podobne usposobienia, bo ja bez szycia też nie widziałbym sensu mojego istnienia. Nawet w ten mijający weekend szyłem sukienkę na studniówkę, ale prywatnie w domu. |
|
Administrator
![]() |
|
Ta sukieneczka z filcowaniem jest cudowna i w 100 % trafia w mój gust ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ostatnio zastanawiam się czy jakbym zaczęła buty robić to też by mi tak szło ładnie... ale po tym jak niechcący pomyślałam na głos przy mężu i zostałam zastrzelona wzrokiem to już daję sobie spokój z kolejnym hobby ![]() ale za to dziś skończyłam dwie sukieneczki ![]() na bieżąco szyję też kolekcje wiosenną ale zdjęcia dodam jak już będę z nią startowała ![]() ![]() i mała odskocznia jak już miałam dosyć sukienek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj Melanii!
moim ostatnim wyzwaniem jest szycie dla kobiety na wozku inwalidzkim, dostalam od niej dobrze dopasowane spodnie i takie wg wzoru uszylam, ele sa nijakie - bez kieszeni jakichkolwiek dodatkow - jak dla szarej myszki. Jednym slowem szukam inspirascji jak je troche "podpicowa" ale tez zeby byly praktyczne. Moze dodasz do twojej kolekcji cos dla niepelnosprawnych? i koniecznie torebka na wozek inwalidzki - taka do powieszenia za raczki z tylu. Jest duze zaiteresowanie bo kupuja je tez starsze osoby uzywajace rolatora ( to cos co sie pcha jak wozek przed soba) Lubisz wyzwania! To moze i mi przy okazji cos podpowiesz... pozdrowienia Beata |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Beata 102, ja się na tym nie znam (poza tym, że mam kilku znajomych na wózkach), ale dałabym kieszenie na udach (nie po bokach, tylko na górze) i coś w stylu torebki-nerki na brzuch.
Melania, wybacz, że piszę nie na temat w twoim wątku ![]() ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne te sukienki! A zajączki - przytulaśne!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Beata jeśli będę miała zamówienie to uszyję to co trzeba, nie mam miejsca na kolejny rodzaj asortymentu. Mam w domu osobę niepełnosprawną i wiem że w życiu by nie kupiła "torebki dla niepełnosprawnych", tacy ludzie nie lubią być w jakiś sposób odróżniani od osób pełnosprawnych. Jeśli Twoja klientka nie zażyczyła sobie kieszeni czy innych "bajerów" to bym ich nie dodawała, kieszenie z przodu na udach mogą być praktyczne ale to już jest ten akcent odróżniający je od innych. Bez uzgodnienia bym nie ryzykowała.
dziękuję Aniu za miłe słowa ![]() zdjęcie robione telefonem więc jakość nie idealna ale mam nadzieję że się spodoba ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-11 19:02:46 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Patrzę patrzę i jak zwykle zbieram szczękę z połogi dlatego że pięknie szyjesz pomysłowości no i ilości kobieto kiedy ty masz czas dla siebie. Wiem własna działalność zamówienia jest zbyt ale podziwiam Twoją witalność i siły ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.