37 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej!! Jest urocza, taka elegancka i do tego retro ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się podoba i ta koronkowa i poprzednie sukienki i torebki ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Cudna ta poduszka z zieloną choinką. W ogóle wszystkie świetne. ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna! Taka retro ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi też się podoba ale panna młoda chce urżnąć połowę baskinki ![]() ![]() ![]() obiecałam kurtkę to i wreszcie dorzucam... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fiu fiu fiu ![]() No pieknie uszyta ![]() ...a suknia ktora mi umknela cudenko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-06 21:27:40 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jak zwykle u Melanii piękne uszytki, śliczna ta złota bluzeczka. Czekam na prezentację kurteczki dla pieska.
A tak na marginesie polecam link "Słodkie pieski i kotki", jakie zwierzaki mogą być cudowne !! |
|
Stara Gwardia
|
|
Szyjesz bardzo ładnie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurteczka dla pieska była kończona w biegu (klientka czekała) więc zdjęcia brak ![]() ![]() wczoraj miałam wieczorem taki młyn że nawet nie zrobiłam zdjęcia już gotowej ślubnej ;( mam nadzieję że klientka mi wyśle ________________________________________________________
|
37 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.