37 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Swietna spodniczka
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, jak elegancko, wszystko sliczne, a najbardziej zauroczyl mnie ten komplecik, i kroj i tkanina super! (nie mowiac o wykonaniu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurtka rewelacyjna!
Bardzo udany model no i sprawdza się surowiec... nadaje szyku. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję moje drogie ![]() przepraszam że Was ostatnio zaniedbała ale już nadrabiam zdjęciami ![]() zaległa kurteczka pieska i "bluza" z polaru ![]() sukienka mini i nowa filcowanka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W ostatniej sukience świetnie wykorzystałaś swoje umiejętności układania filcowych aplikacji. Sukienka bardzo mi się podoba, jest dobra na każdą okazję. Zielony kubraczek dla psa, wow. Szykowny strój.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a tu mój prezent (sama sobie zrobiłam i serwetki od Moniki dostałam), 25 burd archiwalnych najmłodsza z 1991 roku a najstarsza... z 1967 ![]() nie wiem czy się chwaliłam sweterkiem, bluzką i spódnicą więc pochwalę się ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
te burdy to rewelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję
modelka była zbyt zabiegana żeby ładne zdjęcia porobić, ani chwili na miejscu i jeszcze na pierwszy rzut suknia na sylwestra (jeszcze nie skończona i nie prasowana), będę do niej szyła jeszcze krawat ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
teraz szyję taką sukienusie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ogladac Twoje prace to czysta przyjemnosc
![]() ![]() |
37 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.