37 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Administrator
![]() |
|
Lubie kolory wiec ta ruda w kwiatuszki bardzo przypadła mi do gustu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie zanim doczytałam ten wpis chciałam napisać że Ty chyba nie spisz i masz 4 ręce bo tak dużo naszyte. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus ta ruda jest krwiście czerwona i o niebo ładniejsza niż na zdjęciach ale dopiero się uczę robić zdjęcia więc za jakiś czas się pochwalę jak mi to wychodzi ![]() dorzucam przykłady nowo zrobionych zdjęć są już ciut lepsze ![]() Magdo jak ma chyba z 6 rąk i moja doba ma 72 h ![]() a dziś się obijałam , jakieś drobne przeróbki robiłam, kończyłam zamówienie do hotelu (jutro kamizeli i gotowe), przestawiałam meble ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Heh jak wynajmowałam lokal to mój sąsiad pytał jak to robię że co przychodzi to na manekinie jest inna kiecka, a ja go zapytałam czy widzi jak przychodzę i jak wychodzę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepraszam zaniedbałam Was trochę ostatnio ![]() ![]() ![]() ostatnio troszkę się zaszyłam torbami, więcej filcowanych w moim wątku o filcowaniu ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Już myślałam, że porzuciłaś szycie ![]() Fajne kiecuszki, ta czarna to mi od razu wpadła w oko bo taka strojna, na Sylwestra dobra z prostym żakietem to i na więcej "przyziemnych" okazji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się od razu Sylwester skojarzył!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
O tak sylwester już blisko czarna mój typ ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja tez glozuje na mala czarna
![]() Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cieszę się że się podoba ta "mała czarna", ale ona ani mała ani czarna ![]() ostatnie 2 dni walczyłam (między innymi oczywiście) z takim drobiazgiem ![]() ![]() ![]() ![]() na jutro muszę jeszcze kurtkę wykończyć to też się pochwalę ![]() ![]() a w tle macie moje poduchy i torby ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-30 23:41:37 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
37 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.