12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stały Bywalec
![]() |
|
Ohhh
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego !!!!! --- Ostatnio edytowane 2013-01-01 19:52:44 przez krestik --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No i jest pięknie i elegancko ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pieknie i energetycznie - idealne rozpoczecie nowego roku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo dziewczyny! Podoba mi się ta sukienka, fason i kolor i świetnie w niej się czuję (tylko trochę ciepło ) ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna jest!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich!
Dawno nic nie szyłam, cały czas jakieś dzierganie i dzierganie. Uszyłam jakieś 2-3 tygodnie temu "czerwoną dzianinową sukienkę" z Papavero. Zdjęcie robione telefonem, prawie nic nie widać. Innego na razie nie mam, a bardzo chciałam się pochwalić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam na reszcie swoją pracownie ![]() Jaka jestem szczęśliwa ![]() Wszystko pod ręką i w jednym pokoju, nie muszę łazić i szukać po kątach ![]() No i spróbowałam zrobić metki... Na razie jest ok, ale pewnie będę gdzieś zamawiać, może ktoś coś poleci??? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo ładna - udany model ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na nowy sezon żeglarski dla męża ![]() 2 koszule. Burda 06/2011. Trochę zmieniłam z przodu, no i dodałam tasiemki bawełniane ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.