12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Administrator
![]() |
|
To one dla męża? Fajne! Mój tez uwielbia żeglować w przeciwieństwie do mnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, takie sobie zażyczył ![]() ![]() Dla siebie też coś uszyję, płynę w tym roku z nim w 3 rejsy, przyda się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już za 2 tygodnie płyniemy w rejs po Chorwacji i Czarnogórze i w związku z tym uszyłam sobie lniane spodenki. Model 111A Burda 10/2010 ![]() ![]() A tak po za tym, na reszcie mamy słoneczko i cieplutko jest, uwielbiam taką pogodę... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zrobisz furorę na rejsie. Piękne szorty i doskonale na Tobie leżą.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Animaskotki są cudne
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Spodenki leżą idealnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny ![]() Haffija masz na myśli maskotki? ja je dziergam na szydełku zazwyczaj. Trochę czasu to zajmuje, szczególnie jeżeli zamówienie jest nowe i nie robiłam jeszcze opisu. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
tak tak , chodzi o maskotki. Scooby Doo robi furiorę ^^
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spodeneczki w fajnym kolorku!!!Ależ ty masz figurę!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do wyjazdu zostało kilka dni, a tym czasem pokaże wam moją sukienkę w kwiatki.
Model 108 A Burda 10/2012. Sukienka już wypróbowana, jest zwiewna i idealna w takie dni jak dzisiaj ![]() Dziewczynki w ciąży, jeżeli ktoś z was szuka sukienkę do uszycia, to ta jest super, zobaczcie na zdjęcie z boku ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.