12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uffff, ledwo się odnalazłam...
Pokażę Wam moją nową sukienkę. Miałam ją założyć do opery, ale nie zdążyłam wszyć zamek. Jak będę miała na ludziu, to wrzucę jeszcze foty. Dzianina punto, góra sukienki z burdy, dół robiłam sama (prostokąt i zaszewki). Przepraszam że ostatnio się nie pokazuję tu i nie komentuję, ale nie mam czasu troszkę... Postaram się zaglądać częściej!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka bardzo ładna, intensywny kolor i prosty fason - super połączenie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo elegancka... Piękna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny, już nie mogę się doczekać kiedy ją założę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka w kolorze Diany ![]() Lubię taką prosta elegancję w intensywnych kolorach. Sama chętnie bym ją założyła, wygląda elegancko i gustownie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kolor sukienki bardzo odważny nie przejdziesz niezauważona,nie gustuję w czerwonym ale sukienka bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny kolor sukienki nie jest czerwony. Tak mi zdjęcie wyszło, to jest taki czerwony/róż. Nie wiem jak go nazwać... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak to jest z tymi zdjęciami,jaki by to nie był kolor sukienka jest bardzo elegancka a zarazem skromna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Diana jest jakaś taka amarantowo-fuksjowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.