21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Administrator
![]() |
|
Ooo jaka fajna tuniczka! Luźna i niezobowiązująca - takie są najlepsze. Czy to punto? Hmm chyba jednak nie, materiał wygląda na lejący. Jakiś czas temu w sklepie widziałam punto z podobnym motywem tyle ze te "wieżowce" były wszędzie, od góry do dołu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nieeeeee nie punto to dzianina jakaś sztuczna jest i powiem wam w sekrecie że do bani
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Super, dobrze wiedzieć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Koroneczki koroneczki...
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pokrowce na krzesła też szyję! A co!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sliczne pokrowce!Bardzo ładnie wyglądają w stylowym wnętrzu!!!Pani w koronce odważna bardzo!Widzę siwy włos-a pani trzyma fason!No buzię to pani strasznie zepsułaś!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Hej dziewczyny (i chłopaki też!).Dawno mnie tu nie było,na nic nie mam czasu a już o robieniu zdjęć nowo uszytych rzeczy i ich publikowaniu mogłam pomarzyć jedynie. Dziś złapałam chwilę oddechu i popełnilam taką oto pościel dla chorego kotka. Mam nadzieję że w takim "wystroju"szybciej wyzdrowieje kicia moja...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj na pewno! Tyle serca włożone w pracę... Niech zdrowieje szybciutko!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki słodziutki, niech zdrowieje maleństwo
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sto lat mnie tu nie było,powód- budowa domu i w końcu upragniona przeprowadzka, ale powróciłam i chcę Wam pokazać moje niektóre dzieła
![]() |
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.