Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Świeżynek
na blogu więcej, ale tu też dam c:

materacyk- kołderka dla nowo narodzonej córeczki mojej kuzynki

tkanina jest blado-różowa bawełna. pikowanie- jak widać, od spodu ocieplina. spód, jak i falbanka natomiast z budyniowo żółtej satyny.
aplikacje- oczywiście koty ;). kremowy plusz, naszyte drobnym zygzakiem jeszcze przed pikowaniem, a przy pikowaniu ominięte, nie chciałam ich przeszywać.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Świeżynek
i jeszcze teczka na dokumenty którą zażyczyła sobie moja mama [jej poprzednia była już w strzępach i wszelkie próby ratowania i wzmacniania z mojej strony już nie przynosiły efektu, rozłaził się, bubel jeden reklamowy xD]

uszyta z czekoladowo-brązowego dżinsu, jak widać jest pakowna, bo i dno i boczki osobno przyszyte do spodniej i wierzchniej części.
i znak firmowy musiał się nieśmiało w rogu pojawić ;)
szwy wewnętrzne obrzucone łącznie overlockiem.
jest solidna i gustowna ^^

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Materacyk i kołderka są słodziutkie teczka na dokumenty również bardzo gustowna :)
Świeżynek
bardzo chce to pokazać, ale nie mam czasu wrzucać teraz zdjęć, więc chciałam na blogu zaprezentować mroczną peleryne

=http://catneedle.blogspot.com/2012/10/peleryna.html

dla fanów krainy ciemności i lorda voldemorta ;)

--- Ostatnio edytowane 2012-10-03 10:30:36 przez mijoszi ---
Jakiś czas temu sama spróbowałam i było mi podwójnie głupio, raz że guzik wyszło, dwa że Tobie się tutaj tak mądrowałam :boisie:
kołderki już widziałam na blogu, są super.
A peleryna wymiata, Lord Vader dałby się za nią pokroić w cieniuchne plasterki mieczem świetlnym :rotfl:
Ale poważnie, jest super i super uszyta :oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
eduszko- ale nie masz za co przepraszać! :o
aczkolwiek, tak jak napisałaś- coś może wyglądać na banalne, a w rzeczywistości trzeba się z tym nieźle napałować :]
niemniej, fajnie by było gdybyś wypowiadała się na temat moich uszytków, bo sposób w jaki piszesz mnie nieźle motywuje :>

susanna- dzięki ^^ z tym, że w przypadku tej peleryny ona jest na każdy sezon ^^ nie tylko karnawałowy, bo jak oddałam właścicielowi poprawioną będąc z nim na spacerze to od razu założył ;)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
khhhh :P

pisałam w dziale o konkursach- wzięłam udział w "ubrani w muzykę" łucznika, jednak tym razem się nie udało :( ale trudno, i tak warto próbować^^

zdjęć jest sporo, więc jak ktoś ciekaw to standardowo obszerniej na blogu ---> http://catneedle.blogspot.com/ , a tutaj na zachętę uszczknę rąbka kociej tajemnicy :]

--- Ostatnio edytowane 2012-10-14 11:05:22 przez mijoszi ---

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.