Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Stara Gwardia
Mi też się bardzo podoba! Od razu nabrałam ochoty, żeby uszyć sobie taką samą :)
Świeżynek
^^

kocia główka staje sie moim znakiem firmowym- uszyłam sobie takie dresowe spodnie-szarawary i też mają z tyłłu różowego kota, ale pokaże je kiedy indziej.

albo kończę szorty, mechate, też gdzieś motyw kota się pojawił. ale one na bank się pojawią na moim blogu, jak skończe, bo chciałabym, żeby znalazły właściciela. ale ale, wszystko będę pokazywać :3

bardzo dziękuje za miłe opinie, od razu mi świetliście i radośnie ^o^
teraz wygrzebałam jakieś zdjęcia, na których widać co mam na sobie i skojarzyło mi się z czymś o czym była mowa w temacie USZYTKI (http://ekrawiectwo.net/board/thread/39225/uszytki/?page=1), mianowicie- czy chodzimy w swoich rzeczach.
otóż napisałam tam (ale przytocze):
nie jestem w stanie dostać na siebie ubrań [gwoli ścisłości- chciałam mieć rurki i wykroiłam je z formy na leginsy w rozmiarze 36 i musiałam jeszcze zwężać >.> albo na szarawary wystarczy mi metr materiału etc, etc...]

na zdjęciu mam właśnie owe niechlubne rurki [materiał który kupiłam na marynarke- elastyczna bawełna, z lekkim połyskiem, zostało troche to machnęłam spodnie. mają w pasie wszytą na fragmencie gumke]
najbardziej lubie w nich dół- były nieco za krótkie, więc doszyłam do nich sweterkowate wykończenie z, uwaga- grubej podkolanówki ^^
efekt jest taki, jakbym miała "zbluzowane" getry.

do tego tunika- bombka. dzianinowa, w górze gumka, spód jest krótszy, w takie koła jak widać na górze. a wierzchnia warstwa doszyta do spodu [jak to bombka]
lekkie,wygodne i dobre na lato ^^

--- Ostatnio edytowane 2012-08-05 17:55:52 przez mijoszi ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Bardzo fajnie szyjesz, podobają mi się Twoje projekty :) Szyjesz czasami coś męskiego?
Dobry pomysł na za krótkie rurki:)
Ciekawy pomysł z kocią głową na bluzie:]
jedyną męską rzeczą jaką dotąd uszyłam była mroczna peleryna z kapturem dla kolegi, ale chyba czas sie nad tym zastanowić nieco bardziej, nie chcę stać w miejscu :]

agaaffek - trzeba sobie jakoś radzić, a od czego ma się wyobraźnie c:

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
mały wytworek w związku z akcją "uwalniajmy tkaniny"
nie będę reklamować tutaj akcji, więc zainteresowanych zapraszam na bloga gdzie jest link odnośnie tejże.

nowe ubranka dla poduszeczek kuchennych z kraciastej "niby-kory"
łatwe do ściągnięcia i uprania, siedzisko jest estetyczne, a kuchnia rozświetlona ^^

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Ale piękne!! Prosta a efektowne :)

* Susanna szyje - mój blog :)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.