23 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Marcheweczko miła, urzekła mnie ta Twoja wzorzysta sukienusia !! Prześlicznie wyglądasz w niej !! Widać perfekcyjne szycie i wykończenie. Kocham modę z lat 50-ych czy 60-ych, te rozkloszowane suknie, kobiety wyglądają zjawiskowo, zresztą jak Ty w swojej kreacji. Poza tym nic nie zastąpi muzyki , piosenek czy filmów z tamtych lat. Wielka szkoda , że ta moda nie powraca !!
Zresztą tu nie ma co pisać, tu trzeba patrzeć i podziwiać !! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna, śliczna, jak zwykle - śliczna!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
@Wojtek: Dziękuję Ci ogromnie za tyle miłych słów! Bardzo się cieszę, że mój twór przypadł Ci do gustu ![]() @czeremcha: Ogromnie dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super zestawienie. Ciekawa jestem kiedy Cię w tej kreacji zobaczę na ulicach Wrocławia ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie dziękuję! ![]() Chadzam w uszytych rzeczach praktycznie na co dzień (nawet na zwykłe zakupy), więc gdzieś tam można mnie spotkać ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna i świetnie uszyta. --- Ostatnio edytowane 2011-08-15 22:07:04 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogromnie dziękuję za miłe słowa! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oto mój ostatni twór - kostium w stylu lat 60-tych + apaszka:
![]() ![]() ![]() Materiał to żakard, podszewka jest z cieniutkiej białej bawełny. Kostium oparłam na modelach z Burdy 3/2010. Apaszkę uszyłam z batystu. --- Ostatnio edytowane 2011-09-19 20:38:06 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super. Nic dodać, nic ująć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
matko... to jakieś arcydzieła, rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.