23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Po prostu klasa! ![]() Czy nie myślisz o jakimś publicznym pokazie na żywo modeli uszytych przez siebie? Styl jaki preferujesz w swoim szyciu jest niecodzienny a perfekcja w wykonaniu nie jednego może zadziwić. Przyjemnie byłoby zobaczyć na prezentowane na zebrane w jednym miejscu wszystkie Twoje modele... oj przyjemnie ... Bardzo gratuluję inwencji i talentu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie Wam dziękuję za tak miłe słowa! ![]() Cieszy mnie bardzo, że kostium się spodobał. @Kora: Szyję głównie z wykrojów objętych prawem autorskim, niestety, pokazywanie gotowych modeli jako swoich byłoby niezgodne z prawem. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A oto pierwsza rzecz, która nie zostaje w mojej szafie.
Sukienka to model 110 z Burdy 7/2011. Powstała z satyno-tafty (tafta użyta jako prawa strona). Na pierwszym zdjęciu moja Zleceniodawczyni: ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna jest ta sukienka. Mama tę Burde i zastanawialam się, czy jej nie uszyc, teraz juz nie mam tego dylematu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję ![]() Bardzo polecam ten wykrój! Szczególnie, że można u fajnie pokombinować z kolorem bocznych klinów przodu. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
pieknie uszyta ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elegancka, co ja będę pisać ja to mogę pozazdrościć tylko takiej precyzji... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie Wam dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna urzekł mnie piękny kolorek
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.