23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A ktore lewe ramie jest "prawdziwe"? Z tatuazem czy bez? ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-18 22:08:40 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
@Migotka: Dziękuję! ![]() @Helen: Beeez! ![]() Z prawdziwym zdecydowanie bym się nie polubiła. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudnie Ci w tym kolorze! Piekna jasna, swieza cera i kasztanowe wlosy wspaniale wspolgraja! ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-19 09:37:59 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kto Ci robi te fotki i aranżuje dodatkowe napisy, a i ile płacisz modelce ![]() Super --- Ostatnio edytowane 2011-06-19 11:48:21 przez NIGHT FOX --- ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka marzenie. Bardzo lubię taki klarowny krój. zdecydowanie bardziej podoba misie na żywym organizmie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
@LudwikXVI: Serdecznie dziękuję! Ogromnie mi miło ![]() @NIGHT FOX: Zdjęcia wykonuje mój narzeczony, czasami korzystam ze statywu. Obróbką zajmuję się sama (pracuję zawodowo jako grafik), a modelka robi za free ![]() @agaaffek: Ogromnie dziękuję za tak miłe słowa! ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-09 14:34:42 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uszyłam ostatnio (po dość długiej przerwie) rekonstrukcję sukienki z lat pięćdziesiątych.
Góra oparłam na gorsecie z modelu 117 z Burdy 3/2010, dół to zwykłe półkole. Tak wygląda oryginał: ![]() A tak moja rekonstrukcja: ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniala rekonstrukcja, a jaka dopieszczona! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogromnie dziękuję! Bardzo mi miło, że się spodobała ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-09 15:03:12 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka i pięknie uszyta
![]() |
23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.