23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Właśnie skończyłam szyć sukienkę opartą na skanach ze stary Burd (lata 56/60).
Tkanina to bawełniana popelina (gniecie się niemiłosiernie, ale na lato w sam raz), która dostała mi się jako gratis do zamówienia. Kolor w rzeczywistości bardziej wpada w turkus. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale sliczna!!!
Zupełnie w moim typie!!! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie! ![]() Bardzo mi miło, że się spodobała. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiekna!!!!
Śliczny fason i profesjonalne szycie. Po prostu rewelacja ![]() Mam okazję więc powiem ![]() Moda z tych odległych lat ma w sobie coś magicznego a Ty tak pięknie wykorzystujesz modele z tamtego okresu. Po prostu z ogromna przyjemnością przeglądam Twojego bloga i teraz miło mi spotkać Cię na naszym forum. Gratuluję talentu ... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogromnie dziękuję za tyle miłych słów. Wiele dla mnie znaczą! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po prostu sliczna! A ile uroku w tej kokardce ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-31 14:09:33 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna kiecka ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
@helen: Serdecznie dziękuję! ![]() Wszystkie te rzeczy noszę na co dzień. Do pracy nie bardzo, bo biuro mam w domu i siedzę w koszulce i getrach :P. A co do nowej Burdy, to właśnie się za nią biorę. @LudwikXVI: Ogromnie dziękuję! ![]() Pozdrawiam Was serdecznie. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kiedyś podglądałam Twój blog i nie ukrywam już wtedy byłam pod ogromnym wrażeniem. Ciuszki szyte ze starannością i dokładnością jakiej czasem nie mają wieloletni, doświadczeni krawcy... poprostu szok ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogromnie dziękuję za tyle przemiłych słów! Cieszą mnie wielce ![]() Jestem samoukiem. Szyłam troszkę jako nastolatka, a właściwie jeszcze dziecko, (głównie maskotki i czapki), ale z kiepskim rezultatem. Odzieżą zajęłam się dopiero w czerwcu 2010, czyli powoli mija rok. ________________________________________________________
|
23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.