Wersja do druku

23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Stały Bywalec
Właśnie skończyłam szyć sukienkę opartą na skanach ze stary Burd (lata 56/60).

Tkanina to bawełniana popelina (gniecie się niemiłosiernie, ale na lato w sam raz), która dostała mi się jako gratis do zamówienia. Kolor w rzeczywistości bardziej wpada w turkus.

Zupełnie w moim typie!!!
Zupełnie w moim typie!!!
Dziękuję serdecznie! :)
Bardzo mi miło, że się spodobała.
Śliczny fason i profesjonalne szycie.
Po prostu rewelacja :D
Mam okazję więc powiem :D że jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich dzieł.
Moda z tych odległych lat ma w sobie coś magicznego a Ty tak pięknie wykorzystujesz modele z tamtego okresu.
Po prostu z ogromna przyjemnością przeglądam Twojego bloga i teraz miło mi spotkać Cię na naszym forum.
Gratuluję talentu ...
Śliczny fason i profesjonalne szycie.
Po prostu rewelacja :D
Mam okazję więc powiem :D że jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich dzieł.
Moda z tych odległych lat ma w sobie coś magicznego a Ty tak pięknie wykorzystujesz modele z tamtego okresu.
Po prostu z ogromna przyjemnością przeglądam Twojego bloga i teraz miło mi spotkać Cię na naszym forum.
Gratuluję talentu ...
Ogromnie dziękuję za tyle miłych słów. Wiele dla mnie znaczą! :) Cieszy mnie również, że mój blog przypadł Ci do gustu.
Po prostu sliczna! A ile uroku w tej kokardce :) Strasznie mi sie uszyte przez Ciebie kreacje podobaja, juz nieraz sie zastanawialam czy nosisz je do pracy,czy na specjalne okazje (a moze na codzien)? Bo trzeba przyznac, ze sa bardzo eleganckie. I czekam z niecierpliwoscia na uszyte przez Ciebie ciuszki z najnowszej Burdy, z kolekcji BB :)

--- Ostatnio edytowane 2011-05-31 14:09:33 przez helen ---
Wszystkie te rzeczy noszę na co dzień. Do pracy nie bardzo, bo biuro mam w domu i siedzę w koszulce i getrach :P.
A co do nowej Burdy, to właśnie się za nią biorę.

@LudwikXVI: Ogromnie dziękuję! :) Zdjęcia oczywiście będą. Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu.

Pozdrawiam Was serdecznie.
Kiedyś podglądałam Twój blog i nie ukrywam już wtedy byłam pod ogromnym wrażeniem. Ciuszki szyte ze starannością i dokładnością jakiej czasem nie mają wieloletni, doświadczeni krawcy... poprostu szok :-) I do tego sukienusie bardzo trafnie wybierane, śliczne... Może już była ta informacja gdzieś, ale jeśli można to zapytam wprost: jesteś samoukiem? Jak długo już szyjesz?
Pozdrawiam
Kiedyś podglądałam Twój blog i nie ukrywam już wtedy byłam pod ogromnym wrażeniem. Ciuszki szyte ze starannością i dokładnością jakiej czasem nie mają wieloletni, doświadczeni krawcy... poprostu szok :-) I do tego sukienusie bardzo trafnie wybierane, śliczne... Może już była ta informacja gdzieś, ale jeśli można to zapytam wprost: jesteś samoukiem? Jak długo już szyjesz?
Pozdrawiam
Ogromnie dziękuję za tyle przemiłych słów! Cieszą mnie wielce :).

Jestem samoukiem. Szyłam troszkę jako nastolatka, a właściwie jeszcze dziecko, (głównie maskotki i czapki), ale z kiepskim rezultatem. Odzieżą zajęłam się dopiero w czerwcu 2010, czyli powoli mija rok.

23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.