23 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
jak dla mnie twoje dzieła są genialne! jak szyć to z klasą!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie! ![]() Chociaż, co to za dzieła? Ja tylko zszywam tkaninę na podstawie gotowca. Swoich wykrojów jeszcze nie tworzę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha! ale to nie takie łatwe! :P właśnie zaczynam się przekonywać ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę wszystko urocze i tak starannie dopracowane, po prostu piękne . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne są Twoje sukienki, ale najniezwyklejsze i najfajniejsze są Twoje zdjęcia i stylizacje! ach! cudowne! i Ty taka... Marchewkowa! brawo!!! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Marcheweczko sukieneczka tak mi się podoba.....że .....poprostu...nie mam słów...................(też chcę taką-na DZIEŃ DZIECKA!!!)
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna, i krój i kolor i wykonanie.
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie Wam dziękuję za tak przemiłe słowa. Cieszą mnie bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tylko szkoda, że tak rzadko...
Sukienkę już komentowałam - jak dla mnie I klasa ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeszcze raz dziękuję, droga Susanno! I obiecuję, że się poprawie w sprawach forowych ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.