23 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
A tak sukienka prezentuje się na żywym organizmie:
![]() Tył nieco wygnieciony, bo robiłam zdjęcia po powrocie do domu, a materiał to jednak czysta bawełna, więc nie za wiele da się na zagniecenia poradzić. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę rewelacja ! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie dziękuję!
Cieszy mnie bardzo, że się spodobało ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuję! Cieszy mnie, że się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Strasznie lubię twoje szycie!
Cieszę się, że po przerwie znów tu zaglądasz! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogromnie dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Marcheweczko, Twoja niebieska sukieneczka jest IDEALNA, doskonale układa się na figurze właścicielki, a to już jest duża sztuka krawiecka. Chciałbym aby każda moja sukienka była taka idealna , a z tym czasami bywa różnie, chociaż się staram.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Ci przeogromnie za tak miłe słowa! ![]() Staram się bardzo, żeby odzież dobrze na mnie leżały. Mimo że mam manekina, wielokrotnie mierzę szytą sukienkę, a ostatnio robię próbki (podwójna robota, ale się opłaca :P). Do tego lubię mieć ciasno w talii, dlatego zmniejszam ją o 2 rozmiary w stosunku do biustu. Od razu dana rzecz lepiej leży. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech jak ślicznie razem wyglądacie .