23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo efektowna bluzeczka Ci wyszła, podoba mi się ! Ta wspaniała kokarda nadaje główny szyk bluzeczce i do tego ciekawy materiał. Piękna bluzka !!
|
|
Administrator
![]() |
|
Marcheweczko co tu dużo pisać - świetnie sobie poradziłaś z tą bluzką. Materiał bardzo mi się podoba a i kolor zaliczam "do moich" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie Wam dziękuję za tak miłe słowa! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo efektowna!!! Materiał w kawowy wzór... bardzo ciekawy!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Xanti: Serdecznie dziękuję!
Gdyby ktoś był zainteresowany tkaniną, to została ona kupiona na Allegro od użytkownika e-AbcTekstyliaPL. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ostatnio produkowałam ozdoby na choinkę, a dokładnie filcowe muchomorki.
Wykonałam je na podstawie instrukcji z Etsy. Może jeszcze się komuś przyda: How-Tuesday: Make a Felt Mushroom with My Little Mochi. Grzybki robi się szybko i bezproblemowo, a na choince wyglądają pięknie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Już chwaliłam na blogu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na zielonej choince pięknie te muchomory ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Normalnie jak prawdziwe ![]() Przepiękne ![]() Ja lubię takie słodkie z nadzieniem i polewą czekoladową tam gdzie grzybek ma kapelutek. Ale takich się nie da uszyć, więc idę gotować , a raczej podjadać ;p ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję i smacznego! ![]() @Susanna: Jeszcze raz serdecznie dziękuję! @migotka: Gdzieś widziałam całą choinkę tylko w takich muchomorkach. Była przepiękna. --- Ostatnio edytowane 2010-12-21 21:48:04 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.