23 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
|
|
Szczerze powiem to masz idealną urodę, aby właśnie w taki sposoób się ubierać. Wyglądasz naprawdę zjawiskowo, masz swój styl i sie go trzymasz, a to najważniejsze.
mi niestety tez nie pasują takie długie spódnice, choc bardzo mi się podobają. Materiał zachwyca |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
@howtobeyourowndressmaker?: Dziękuję Ci serdecznie za tak miłe słowa! ![]() Oczywiście wykształcenia w tym kierunku nie mam żadnego. Szyję od czerwca :P. @monka88: Ogromnie dziękuję! Jest mi niezwykle miło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nasuwa mi się tylko-"Dirty dancing" ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zabrałam się za produkcję kompletu świąteczno-imprezowego. A będzie to sukienka oraz narzutka.
Właśnie trwają ostatnie prace nad pierwszym elementem: ![]() Górę sukienki oraz wpuszczane kieszenie oparłam na wykroju z listopadowej Burdy, spódnicę na zdjęciu z lat '50.. Narzutka powstanie na bazie wykroju firmy Butterick (przedruk również z lat '50.) ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bomba! Nie mogę się doczekać końca pracy ![]() Marchewko Twoja mama szyje? Ktoś Ci pomaga w szyciu? PS. Też mam w planach uszycie czegoś fajnego na święta. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję, dziękuję!
Oboje rodzice szyją, ale nigdy specjalnie szycia mnie nie uczyli. Choć są niezastąpieni, kiedy burdowe opisy stają się dla mnie niezrozumiałe. Wtedy łapię za telefon i już wiem, o co biega ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Szczęściara ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A ja tam nie szyłam z 15 lat (jako nastolatka produkowałam maskotki i czapki, o ile można by to tak nazwać, bo efekty były mierne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Takie proste rzeczy to owszem - nie ma problemu ale coś bardziej skomplikowanego to mam problemy. Siedzę i myślę "jak to się szyło??"
No i uważam, ze niektórzy są wprost stworzeni do szycia i mają niejako "fach w ręku".
Jak w owerlocku ![]() ________________________________________________________
23 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.