23 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za przemiłe słowa! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
pani marcheweczka to świetny fachowiec w szyciu,ale i wspaniała modelka!!!Świetne ujęcia!!!Ciuszki fajne bo w wesołych kolorkach!!!O to właśnie chodzi!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Czasem trzeba się trochę powyginać. Wszystko dla dobra bloga ![]() Dziękuję ogromnie za miłe słowa! ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Koleżanko Marcheweczko, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego szycia, te ciuszki są śliczne i żakiecik i spódniczka. Kapitalne dobranie kolorów oraz kroju. Zdawało by się, że żakiecik nieco przykrótki, ale tu tkwi całe piękno tej mody z tamtych lat. Ja też z rozrzewnieniem oglądam w internecie przepiękne rysunki sukien z lat 50 i 60, te kloszowe spódnice, oczu nie można oderwać, szkoda ,że ta moda przeminęła !!
Doskonale udało Ci się dobrać długość spódniczki, całość kapitalna !! Tylko gratulować !! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie, Wojtku! Usłyszeć takie słowa z ust profesjonalisty to wieki zaszczyt.
Jeśli chodzi o długości, to uwielbiam żakiety do talii, dlatego wszystkie bym skracała. Ten jednak pozostał zgodny z burdowym wykrojem. Spódnica również. Miała być do 1/3 łydki i taka jest (jak przystało na spódnicę inspirowaną latami 50/60 ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-11-16 13:58:41 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Marchewko ale Tobie pasuje taka długość a ja w spódnicy do pół łydki wyglądam okropnie! Czy wąska czy rozszerzana - koszmar ![]() Mam jeszcze pytanko... czy to Ty powiedziałaś o naszym forum? chodzi o artykuł na iwoman.pl ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję serdecznie, Susanno! Ja wprost fatalnie wyglądam w spódnicach powyżej kolan :P.
A tak, wspominałam o forum w czasie wywiadu. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo dobrze zrobiłaś!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję i cieszę się, że o nas pamiętałaś ![]() Mi to pasuje chyba jedyna długość przed kolanko i mini bo tak to wyglądam jak tyczka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uff, no to odetchnęłam z ulgą ![]()
Jednak wszystko zależy od figury, no i oczywiście od tego, w czym czujemy się dobrze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo fajnie się komponuje ta "drapieżna spódnica" z ostrym kolorem tego żakietu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
23 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.