Stara Gwardia
![]() |
|
One kosztują 4 Euro i być może dochodzi do tego jeszcze koszt przesyłki do Polski. A marża jest dodawana swoją drogą.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiesz to moja kolezanka skanuje i sprzedaje wykroje ze jakeis 10-15 zl, wiec jak cos potrzebujesz to pisz.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Twoja koleżanka skanuje? Bo nie bardzo rozumiem.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byla mowa o wykroju, wiec chodzi o wykroj
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sorry, ja po prostu nie rozumiem. Bierze papierowy wykrój z Burdy, skanuje go i sprzedaje, a ktoś jest skłonny zapłacić za to 15zł?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, za cala gazete zeskanowana, tak jak ktos potrzebuje to jest sklonny za to zaplacic. W sklepach z tkaninami tez mozna kupowac pojedyncze wykroje przeciez.I to wcale nie taniej.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, dzięki za wyjaśnienie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepraszam, ze sie wtracam off topic, ale co z prawami autorskimi wydawcy? Ja wiem, ze w Polsce i wiekszosci krajow EU kopiowanie na wlasny uzytek jest dozwolone, ale to co robi Twoja kolezanka to chyba wykracza poza wlasny uzytek. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tak samo jak studenci kopiujacy podreczniki ktore sa potem odsprzedawane, ja rozumiem jakby to bylo na jakas szeroka skale, przeciez ona nie wykorzystuje tego w niedozwolony sposob, nie przywlaszcza. A zeby przeskanowac komus cala gazete wraz z wykrojami, troche czasu sie schodzi i tylko ten czas wycenia, tak samo jak ludzie maja wykroje i wrzucaja je do sieci, co wtedy z prawami? Sytuacji podobnych jest wiele.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hurtownia pasmanteryjno-włóczkowa Agmako przy ul. Włościańskiej 12 - moja opinia po dzisiejszej wizycie:
Nie zaglądałam tam od kilku lat, ale w kwestii obsługi klienta nic się nie zmieniło. Jak tylko weszłam dostałam anielicę-stróżycę podążającą za mną krok w krok i patrzącą na ręce, żebym broń Boże nie zwędziła szpulki nici za 2 złote. (JAK JA TEGO NIENAWIDZĘ!!!) ![]() Trochę się Wam wyżaliłam, a teraz czas na informacje przydatne: Powierzchnia sprzedaży wielokrotnie mniejsza niż w Goldpolu przy Al. Krakowskiej i co za tym idzie wybór towaru również o wiele mniejszy. Na sztuki można kupować nici Ariadna w nawojach 1000 m w kolorze białym, albo czarnym. Szpule duże do owerloków chińskie Basic MAXAG 118/gr również można kupować na sztuki, pozostałe nici w zgrzewkach albo pudełkach. Suwaki można kupować na sztuki. Wybór suwaków nieporównywalnie mniejszy niż w Goldpolu. Lamówki, tasiemki, taśmy rypsowe, gumy, rzepy itp. nie są sprzedawane na metry. W małych opakowaniach można dostać igły, szpilki, kredę, zatrzaski, haftki, nożyczki, guziki itp. --- Ostatnio edytowane 2013-02-07 19:33:53 przez Natalia_ --- --- Ostatnio edytowane 2013-02-07 19:41:20 przez Natalia_ --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.