11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Stara Gwardia
![]() |
|
W końcu szyłam spódniczkę i bluzkę dla chudej Edzi ![]() A czerwona sukienka była pierwszym ciuchem po prawie 10 latach przerwy w szyciu. "Wcisłam" na FB coś nie tak się przed wakacjami zgłosiłam przypadkowo do konkursu Łucznika ![]() Ale jestem z niej mega dumna, bo sama zrobiłam wykrój! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to moje pierwsze makulaturowo -wiklinowe naszyjniki.
Podziwiam te dziewczyny, które wyplatają cuda, to kurcze trudne! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo fajne naszyjniki
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A mi się bardzo podoba bluzka z kotem - sama bym w taką chętnie wskoczyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Chuda Edzia niezwykle elegancka ![]() ![]() ![]() Biżuteria kusi, żeby samej spróbować ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, młodej też bluzka przypadła do gustu ![]() A spódnica jest z wykroju Burdy nr 9 z 1998r! Mam wszystkie egzemplarze od 1996 roku do 2005r. I jak teraz oglądam czasem Burdy w kiosku to mi ciśnienie skacze! A dzisiaj mysz uszyłam dla Fundacji Mam Serce na konkurs maskotki fundacyjnej. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaka piękna mysza!! I te uszy jak jej fajnie stoją!! Usztywniałaś je czymś?
Nie wiem czy gdzieś dostępne są inne prace do wglądu ale mysza jest dla mnie idealna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodka:] jest, śliczna:] i pewnie duzo pracy w nią włożyłaś bo dokładniutka:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ogromne , wcześniej uszyłam tylko koty dla Klaudii, słonie dla Fundacji Słonie na Balkonie i teraz mysz ![]() ![]() Podkleiłam flizeliną, zastanawiałam się jeszcze na takim wkładem usztywniającym, ale zrezygnowałam.
Super, że Ci się podoba ![]() najwięcej pracy zajęło mi... serduszko ![]() Jeszcze raz dzięki wszystkim dziewczynom za słowa pochwał. To działa naprawdę motywująco, jak ma się "czytalny" dowód, że się podoba to na tej mojej starej łusi szyję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka dla Edzi jest rzeczywiscie swietna, z reszta, inne uszytki tez niczego sobie. A myszka slodziutka, szczegolnie te uszka ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.