11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Jakie fajne stwory ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() Ja mam chyba najlepszą frajdę jak szyję dla dzieciaków. A malowanie na płótnie takich stworów niesamowicie odpręża ![]() Na początku używałam tylko farb do tkanin, a teraz maluję też takimi akrylowymi dla plastyków i też się nie spierają, a są o niebo tańsze. Przymierzam się do uszycia prostej spódniczki i spodenek dla mojego Ediszonka. Zobaczymy co mi wyjdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torbiszony piękne no a te ulepki fantastyczne ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dobrze wiedzieć, że się nie spierają ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale slotkie torebki dla mnie aplikacje bombowe bardzo ładnie Tobie wyszły torebunie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Moja ulubiona to ta z tym rozowym stworem
![]() ![]() Przesympatyczne te twoje torby ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki wszystkim za miłe słowa ![]() Farby te akrylowe (nie do tkanin) trzeba dobrze wysuszyć i porządnie przyprasować żelazkiem - też w ramach podgrzewania/ wysuszania. Mnie się jeszcze nic nie rozmoczyło ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
sa tez specjalne mazaki do tkann ktore sie utrwalaja w wodzie z octem i prasowaniem sa super nie blednie kolor i mozna w pralce prac. ja uzywam nie zawodza mnie jak narazie. nooo ale takich prac jak twoje, nie mam nawet odwagi robic
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-12 00:00:20 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czasu nie masz, a nie odwagi, ![]() Moje bidne torbiszonki, co uszyłam z tkaniny od Złotego Kota plus jedna prawie folklorystyczna ![]() Torby są proste idealnie, tylko jak tak świetnie zdjęcia robię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.