Wersja do druku

11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Administrator
Jakie fajne stwory :D Wcale nie potwory - bo wesołe :D Lubię takie "dziwolągi", są bardzo pozytywne :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Dzięki :D,
Ja mam chyba najlepszą frajdę jak szyję dla dzieciaków. A malowanie na płótnie takich stworów niesamowicie odpręża :D
Na początku używałam tylko farb do tkanin, a teraz maluję też takimi akrylowymi dla plastyków i też się nie spierają, a są o niebo tańsze.

Przymierzam się do uszycia prostej spódniczki i spodenek dla mojego Ediszonka. Zobaczymy co mi wyjdzie ;)
Ja mam chyba najlepszą frajdę jak szyję dla dzieciaków. A malowanie na płótnie takich stworów niesamowicie odpręża :D
Na początku używałam tylko farb do tkanin, a teraz maluję też takimi akrylowymi dla plastyków i też się nie spierają, a są o niebo tańsze.

Przymierzam się do uszycia prostej spódniczki i spodenek dla mojego Ediszonka. Zobaczymy co mi wyjdzie ;)
Dobrze wiedzieć, że się nie spierają :D Chyba muszę w takie zainwestować:)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Ale slotkie torebki dla mnie aplikacje bombowe bardzo ładnie Tobie wyszły torebunie.:)
Przesympatyczne te twoje torby :oklasky::oklasky:
Stara Gwardia
Dzięki wszystkim za miłe słowa :D
Farby te akrylowe (nie do tkanin) trzeba dobrze wysuszyć i porządnie przyprasować żelazkiem - też w ramach podgrzewania/ wysuszania.
Mnie się jeszcze nic nie rozmoczyło ;) a maluję, no dobra maziam, na tkaninach :rotfl: farbami, mazakami i pastelami.
sa tez specjalne mazaki do tkann ktore sie utrwalaja w wodzie z octem i prasowaniem sa super nie blednie kolor i mozna w pralce prac. ja uzywam nie zawodza mnie jak narazie. nooo ale takich prac jak twoje, nie mam nawet odwagi robic :D

--- Ostatnio edytowane 2012-09-12 00:00:20 przez anettina80 ---
Stara Gwardia
sa tez specjalne mazaki do tkann ktore sie utrwalaja w wodzie z octem i prasowaniem sa super nie blednie kolor i mozna w pralce prac. ja uzywam nie zawodza mnie jak narazie. nooo ale takich prac jak twoje, nie mam nawet odwagi robic :D

Czasu nie masz, a nie odwagi,:D bo jesteś zajęta tworzeniem prawdziwych arcydzieł!!!

Moje bidne torbiszonki, co uszyłam z tkaniny od Złotego Kota plus jedna prawie folklorystyczna ;)
Torby są proste idealnie, tylko jak tak świetnie zdjęcia robię :zly:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec

Czasu nie masz, a nie odwagi,:D bo jesteś zajęta tworzeniem prawdziwych arcydzieł!!!

Moje bidne torbiszonki, co uszyłam z tkaniny od Złotego Kota plus jedna prawie folklorystyczna ;)
Torby są proste idealnie, tylko jak tak świetnie zdjęcia robię :zly:

No nie powiedzialabym :) ... Dobra prace widac nawet kiedy jest zle wyeksponowana a twoje sa i dobrze uszyte... I dobrze wyeksponowane! :) no i nawet masz metki :) ... Klasa! :ostr::oklasky:

11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.