Administrator
![]() |
|
Charme załóż sobie swój własny wątek i w nim prezentuj swoje prace. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ładne ,czyste formy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa ![]() Ostatnio uszyłam takie torbiszonki: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne te twoje torebeczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() A dzięki Wam mam kolejną fascynację: kwiatki z butelek plastikowych ![]() Jeden naszyty na kopertówkę wygląda tak: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pomysł na kwiatek fantastyczny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
torebka ze spódnicy - rewelacja! i te aplikacje ![]() ja tylko hafciarką umiem aplikacje robić ![]() pozdrawiam i czekam na więcej ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo pomysłowy kwiatek
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak na początki to kwiatek rewelacyjny ![]() jak się we mnie "wypali" wiklina papierowa to zacznę robić kwiatki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne torbiszony, bardzo ladne te tkaniny! i jak Ci sie tego butelkowego kwiatka robilo? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.