Wersja do druku

11 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Stara Gwardia
torebka ze spódnicy - rewelacja! i te aplikacje:)
ja tylko hafciarką umiem aplikacje robić;)
pozdrawiam i czekam na więcej
Dzięki wielkie! Jestem pełna podziwu dla dziewczyn które robią tutoriale! Ten mój był zrobiony eksperymentalnie i bardziej dla żartu. Przy okazji przekonałam się, że dobry tutek to mistrzostwo!Tym bardziej doceniam teraz pracę przy nich wykonaną.
A moje aplikacje są proste, bo Łusia to prosta maszyna ;) Jakbym miała hafciarkę, to bym od niej się nie dała oderwać :D

jak na początki to kwiatek rewelacyjny :) mam nadzieje że więcej ich będzie .
jak się we mnie "wypali" wiklina papierowa to zacznę robić kwiatki :)

Te kwiatki są właśnie dzięki Tobie Wikuniu,to Ty podałaś link do domowego recyclingu - dzięki :kwiatek:
Wiklina papierowa jest piękna, ale ja nie mam takich zdolności manualnych - czekam na Twoje dzieła!

swietne torbiszony, bardzo ladne te tkaniny! i jak Ci sie tego butelkowego kwiatka robilo?

Trzeba uważać na paluchy, parę razy się przypiekłam :rotfl: nie potrafię wyginać tego plastiku w cążkach.
teraz kombinuję jak go zabarwiać, farba akrylowa odpada bo odpada właśnie :zly:

Jeszcze raz dzięki i cieszę się, że moje torebuszki Wam się podobają :)
znalazłam jeszcze jedną fajną stronkę :) http://manualni.pl/

moja wiklina stoi, chyba jakiś długi weekend by się przydał bo doba jest za krótka ;)
http://manualni.pl/bransoletka-ze-szpatulek-lekarskich/

Zrobiłam nowe wytapianki. Może komuś się przydadzą takie drobne podpowiedzi: do malowania najlepszy jest lakier do paznokci! Najlepiej stary, wymieszany ze zmywaczem. Akrylowe farby odpadają, w "śpraju" spływają z plastiku.
Wiem, wiem to blog o szyciu :) następnym razem już coś uszyję ;)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
zawsze można obszyć szpatułki ;)
ja zamówiłam sobie dwa opakowania szpatułek i będę eksperymentować jak kiedyś znajdę czas :)
kwiatuszki rewelacyjne, pomysł z lakierem fantastyczny, zawsze się jakieś stare w ładnych kolorach znajdą a szkoda wyrzucić ;)
oby tak dalej bo Twoje dzieła w ekspresowym tempie nabierają pełnego profesjonalizmu :D

O kurczątko, jakbym wiedziała, że potrzebujesz, to chętnie bym Ci podesłała śpatułciaki (jeden 6-letni obywatel tak je kiedyś nazwał ) ja mam zapas do następnego pokolenia :rotfl: Chociaż skrycie marzę, że moja córcia nie skończy jako humanista.

Administrator
Haha nie no leże! Świetny pomysł z wykorzystaniem szpatułek :D Jak będę u naszego lekarz to poproszę o jedną ;) albo zapytam czy nie chce abym jego żonie zrobiła bransoletkę tematyczną (ona też lekarka, dentystka) techniką decoupage ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Twoje kwiatki, Eduszko, rozkwitają! :)

Pomysł ze szpatułkami - przedni. Szkoda, że nie noszę bransoletek...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Pomysły super zdolniacha z Ciebie czekam na uszytki:)

Haha nie no leże! Świetny pomysł z wykorzystaniem szpatułek :D Jak będę u naszego lekarz to poproszę o jedną ;) albo zapytam czy nie chce abym jego żonie zrobiła bransoletkę tematyczną (ona też lekarka, dentystka) techniką decoupage ;)

Możemy rozpocząć kampanię - "Uwolnić szpatułki", albo "Lekarzu oddaj szpatułkę !"
Dzisiaj byłam u mojej lekarki - moje problemy zdrowotne były mało interesujące w porównaniu z wisiorkiem wytopionym z butelki :rotfl: Mam wrócić z wynikami badań i wisiorkiem, tylko szybko :rotfl:

Mam jedną uwagę techniczną. Lepiej nie składać kwiatków w kuchni, szczególnie w trakcie gotowania sosu pieczarkowego. Trudno koraliki potem z niego wyłowić :(

Ostatnio uszyłam dwie torby i jeszcze parę maskotek dla Złotego Kota w podziękowaniu.(Zdjęć maskotek na razie nie umieszczę ;)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

11 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.