Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki wielkie! Jestem pełna podziwu dla dziewczyn które robią tutoriale! Ten mój był zrobiony eksperymentalnie i bardziej dla żartu. Przy okazji przekonałam się, że dobry tutek to mistrzostwo!Tym bardziej doceniam teraz pracę przy nich wykonaną.
A moje aplikacje są proste, bo Łusia to prosta maszyna ![]() ![]()
Te kwiatki są właśnie dzięki Tobie Wikuniu,to Ty podałaś link do domowego recyclingu - dzięki ![]() Wiklina papierowa jest piękna, ale ja nie mam takich zdolności manualnych - czekam na Twoje dzieła!
Trzeba uważać na paluchy, parę razy się przypiekłam ![]() teraz kombinuję jak go zabarwiać, farba akrylowa odpada bo odpada właśnie ![]() Jeszcze raz dzięki i cieszę się, że moje torebuszki Wam się podobają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiem zauważyłam aluzję ![]() znalazłam jeszcze jedną fajną stronkę ![]() moja wiklina stoi, chyba jakiś długi weekend by się przydał bo doba jest za krótka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znalazłam na tym blogu rewelacyjną informację - już teraz wiem, że co zrobić ze szpatułkami po zajęciach ![]() http://manualni.pl/bransoletka-ze-szpatulek-lekarskich/ Zrobiłam nowe wytapianki. Może komuś się przydadzą takie drobne podpowiedzi: do malowania najlepszy jest lakier do paznokci! Najlepiej stary, wymieszany ze zmywaczem. Akrylowe farby odpadają, w "śpraju" spływają z plastiku. Wiem, wiem to blog o szyciu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zawsze można obszyć szpatułki ![]() ja zamówiłam sobie dwa opakowania szpatułek i będę eksperymentować jak kiedyś znajdę czas ![]() kwiatuszki rewelacyjne, pomysł z lakierem fantastyczny, zawsze się jakieś stare w ładnych kolorach znajdą a szkoda wyrzucić ![]() oby tak dalej bo Twoje dzieła w ekspresowym tempie nabierają pełnego profesjonalizmu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, cieszę że się podobają ![]() O kurczątko, jakbym wiedziała, że potrzebujesz, to chętnie bym Ci podesłała śpatułciaki (jeden 6-letni obywatel tak je kiedyś nazwał ) ja mam zapas do następnego pokolenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdolniacha z ciebie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Haha nie no leże! Świetny pomysł z wykorzystaniem szpatułek ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Twoje kwiatki, Eduszko, rozkwitają! ![]() Pomysł ze szpatułkami - przedni. Szkoda, że nie noszę bransoletek... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Pomysły super zdolniacha z Ciebie czekam na uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, dzięki, ale się cieszę, że Wam się podobają moje tworki ![]()
Możemy rozpocząć kampanię - "Uwolnić szpatułki", albo "Lekarzu oddaj szpatułkę !" Dzisiaj byłam u mojej lekarki - moje problemy zdrowotne były mało interesujące w porównaniu z wisiorkiem wytopionym z butelki ![]() ![]() Mam jedną uwagę techniczną. Lepiej nie składać kwiatków w kuchni, szczególnie w trakcie gotowania sosu pieczarkowego. Trudno koraliki potem z niego wyłowić ![]() Ostatnio uszyłam dwie torby i jeszcze parę maskotek dla Złotego Kota w podziękowaniu.(Zdjęć maskotek na razie nie umieszczę ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.