11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny "zwierzyniec" i torebki przeurocze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jakie wspaniałe kotki!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za miłe słowa ![]() koty powstały pod wpływem impulsu ![]() Trochę znowu namaziałam potworów i naszyłam na torby dla dzieci ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zoelony "potwór" jest taki "potworny" - normalnie aż się wystraszyłam ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest już druga edycja potwornych toreb, malunki bardzo podobne ![]() Pierwsze były na rozdajki "jak nie będziesz w domy ćwiczyć, to cię potwór ścignie" A jedna mała tak popatrzyła na takiego zielonego okrągłego i mówi " ten potwór podobny do Ciebie, wcale nie straszny tylko taki śmieszny" ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Szczerość dziecka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieci są niesamowicie szczere. Niedawno na zajęciach wmawiałyśmy z jego mamą takiemu 3-latkowi, że ciocia (ja) jest przygłucha i niedowidzi, więc musi mówić wolno, głośno i otwierać buzię do mówienia. Młody parę razy powtórzył ale za którymś razem już zły taki, popatrzył na mnie i mówi "ty nie tylko jesteś głucha , ty też masz tu problem" - i popukał się znacząco w głowę ![]() I mnie trzylatek zdiagnozował ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-25 08:59:18 przez Eduszka Torebuszka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
hehehe mistrz ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam pierwszą i ostatnią torbę ze skaju lub jak to się teraz modnie nazywa eko-skóry.
Dokończyłam ją tylko dlatego, że było mi żal tego tkanego pasiaka wełnianego wstawionego jako aplikacja. W sumie torba nie wyszła zła ( w mojej ocenie), ale do szycia skaju to się znowu raczej długo nie wezmę. Nie wiem, czy to moja Łusia (łucznik 466) czy to moje marne zdolności, ale szyło mi bardzo trudno ![]() I teraz się oficjalnie przyznam: zazdroszczę Wam tego zlotu jak nie wiem co. Tym bardziej, że Strima jest 15 minut spacerkiem ode mnie ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.