25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka szyneczka w siatce mi przychodzi do głowy. A co Wy kobietki na krótkie sukie slubne, ta w załączonym obrazku wpadła mi w oko- prosta i troche długa? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja ostatnio pokusiłam się o zapisanie kilka sukien na dysku. Oto moje typy. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nr 2 - piękna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dla mnie 3 i 5 piękności ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja mam maluśkie pytanko...ostatnio wpadły mi w oko suknie Wery Wang...(już nie wspominam o cenach bo są :krzyk ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zakochałam się! Suknia nr. 4 jest idealna dla mnie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam dziewczyny jestem tu pierwszy raz, zostało mi 9 miesięcy do ślubu a ja kompletnie nie wiem jaką wybrać suknię ślubną
|
|
Świeżynek
![]() |
|
jak wam się podoba ta suknia bo ja sobie na razie taką upatrzyłam
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja córka ma do ślubu 8 miesięcy. A suknia jeszcze nie zamówiona.Na stronach sukien ślubnych tyle inspiracji, więc zamawia sukienkę z kilku innych bo jak ładna góra to dół nie, albo odwrotnie. Dowiadywała się w salonie czy można tak sobie zrobić suknię i powiedzieli ze bez problemu , wystarczy przynieść zdjęcia. Więc jej suknia będzie połączeniem 3 innych sukien ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie,
jestem tutaj całkowicie nowa ![]() Przymierzałam już ją w salonie, ale kosztuje strasznie dużo, niestety za dużo jak dla mnie ![]() Dlatego mam nadzieję, że krawcowa uszyje ją taniej, a będzie równie piękna. Dodam, że ślub mam 1 czerwca ![]() Z góry dziękuję Wam za pomoc i pozdrawiam wszystkich serdecznie Weronika |
25 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.