25 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Administrator
![]() |
|
Ja chciałam szyć swoją, nawet podobała mi się jedna kreacja z Burdy (cała koronkowa) ale zobaczyłam inną i nie dałabym rady takiej uszyć wiec zrobiła to za mnie krawcowa. Ale taką prostą to bym spokojnie uszyła.
W zabobony tez nie wierzę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem już szczęśliwą mężatką.
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jaka oryginalna sukienka! W charakterze podobna do sukienki miss Polonia przygotowanej na dalsze konkursy!
Piękna! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna i oryginalna!! Naprawdę dzieło sztuki!! Gratuluję Młoda Mężatko ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie orginalna, ale ma swój urok! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia jest niebiańsko piękna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja też miałam skojarzenie z tą sukienką przygotowaną dla miss polonii. Te hafty są zjawiskowe i już dawno nie widziałam tak interesującej sukienki ślubnej ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pati wyglądałaś prześlicznie!!!Sukienka jest tu tylko dodatkiem do Twojej urody!!!Niebieskie dodatki są jak najbardziej dla Ciebie w tych bordo nie wyglądałabyś tak odjazdowo jak w niebieskich!!!Pozdrawiam i mam nadzieję "DO ZOBACZENIA"!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
biało niebieska