25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Administrator
![]() |
|
Hmm no być może ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swiatek internetowy jest maly
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie! A wydaje się taki wielki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam,
a oto moja prawie wymarzona sukienka ślubna: Piszę prawie, bo marzę o tym aby te hafty i wykończenia były w kolorze niebieskim (chabrowym) i jestem w trakcie poszukiwań krawcowej, która taką mi uszyje i wyhaftuje, jak narazie brak rezultatów. ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wklejam link jeszcze raz, bo jakoś nie umiem jeszcze tutaj tego poprawnie zrobić.
![]() http://www.sinceritybridal.com/eu_en/sincerity-bridal/3576.html |
|
Administrator
![]() |
|
Patki suknia przepiękna. MI się podobają czerwone hafty ale w kolorze chabrowym tez prezentowała by się fantastycznie. Niestety nie znam krawcowej które podjęłaby się wyszycia tego wzorku. A skąd jesteś? ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
cudna sukienka ![]() ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Obecnie to mieszkam już z narzeczonym w Płocku, ale ślub będzie w Mińsku Maz (bo tam się wychowałam), a jeszcze studiuję w Toruniu.:P Więc podróże mi nie straszne i jak znajdę krawcową która stworzy mi takie cudo to pojadę nawet na drugi koniec Polski.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A może Wojtek i jego pracownia (jego tzn tam gdzie pracuje W.)?? Wojtku, wypowiedz się, proszę
![]() Suknia przepiękna, b.elegancka, ale wyszywanie tego na cienkim materiale... |
|
Administrator
![]() |
|
Pajesiu "wkopałaś" Wojtka ![]() ![]() ________________________________________________________
25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.