25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny a jak ja się nie mogę doczekać tych zdjęć - hohoho ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Przyszły zdjęcia od cioteczki. Póki co tylko takie mam, jak będę miała od fotografów to tez wkleję.
|
|
Pięknie wyglądałaś!!! Super suknia, subtelna i welon pasował znakomicie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moja droga Susanno. super elegancka suknia. skromna i gustowna. piękny tył, piękny przód, a rękawki... chcę jeszcze jeszcze raz do ślubu w takiej właśnie sukience
![]() welon uzupełnia całość, nie dominuje nachalnie, jak to było u np Priscilli Presley --- Ostatnio edytowane 2010-07-29 17:24:09 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno prześlicznie wyglądałaś,tak lekko i zwiewnie.Bardzo ładnie.
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Madziu, wyglądacie przepięknie, co według starych przepowiedni wróży bardzo szczęśliwe wspólne życie, czego życzę Wam z całego serca.
A Twoja suknia jest zjawiskowa i znów powtarzam, że prostota jest najpiękniejsza. Proszę również złożyć ukłon osobie, która szyła suknię. Bądżcie szczęśliwi............. |
|
Administrator
![]() |
|
Cieszę się, że suknia się podoba. Uff... forum krawieckie więc wymagania wysokie ![]() Po plenerze zostanie przerobiona tak abym mogła ją jeszcze nie raz założyć. Czułam się w niej cudownie i ah... szkoda, ze jeszcze tylko raz ją taką założę. Dziękuję za życzenia ![]() [edit] Wojtku przekażę "ukłony" znajomej. Z tego co mówiła, to najwięcej pracy miała z tymi drapowaniami w górnej części. Poświeciła na to całe 2 dni. Ale naprawdę pięknie to wygląda i warte było tej pracy. Koszt sukienki wraz z materiałem wyniósł 1100 zł ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-07-30 08:07:35 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja jestem po prostu w szoku! Wyglądałaś znakomicie, a sukienka no po porstu przeprzeprześliczna!!!!!!
Nie mogę się napatrzeć, wyglądałaś zjawiskowo! Z tym welonem to był bardzo dobry pomysł, pasował idealnie! Twoja sukienka ma taką samą górę jak moja, też jest drapowana, te rękawy wyglądją świetnie! |
|
Administrator
![]() |
|
Monko dziękuję - wieli całus dla Ciebie. Ty tez wyglądałaś olśniewająco. Mimo wszystko Twoja góra robiła większe wrażenie niż moja ![]() ![]() Miałam pytać - jesteś już po plenerze czy jeszcze przed? Co planujesz zrobić z suknią ślubną? Zostawiasz czy sprzedajesz ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Sesje mieliśmy robioną w tym samych hotelu gdzie odbywało się wesele, wykorzystaliśmy wszystkie piękne wnętrza, nawet nasz apartament małżeński. Mamy zdjęcia skacząc po łóżku (mało brakowało, a nie mielibyśmy na czym spać
![]() ![]() ![]() Mieliśmy robić zdjęcia w plenerze, ale akurat w dzień naszego śluby były te wielkie upały i było dosyć duszno ( wieczorkiem pokropił nam deszczyk, ale juz byliśmy na sali) i baliśmy się, że strasznie się umęczymy przed całą ceremonią, spocimy itp. Szczerze powiem to chciałabym mieć zdjęcia w plenerze, wydaje mi się, że są takie romantyczne i bardziej suptelne. Mam jeszcze swoją sukienkę, dobry aparat też mamy i w sumie moglibyśmy sami udać się na małą sesje, ale wydaje mi się, że mojemu Mężowi chyba by się już nie chciało... nie wiem może póki jeszcze mam sukienkę i pogoda w miarę dopisuje uda mi się przekonać mojego Męża. Sukienkę wystawiłam na allegro, chociaż ciężko sprzedać sukienkę, która była szyta na miarę. A chciałabym ją sprzedać, komus może się jeszcze przydać, a jej fason chyba ni epozwala na jakaś przeróbkę, tak żeby można ją było nosić normalnie... ufff rozpisałam się... chyba trochę za bardzo ![]() |
25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.