Wersja do druku

25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Administrator
Dziewczyny a jak ja się nie mogę doczekać tych zdjęć - hohoho :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Administrator
Przyszły zdjęcia od cioteczki. Póki co tylko takie mam, jak będę miała od fotografów to tez wkleję.

Stara Gwardia
Pięknie wyglądałaś!!! Super suknia, subtelna i welon pasował znakomicie :)

welon uzupełnia całość, nie dominuje nachalnie, jak to było u np Priscilli Presley

--- Ostatnio edytowane 2010-07-29 17:24:09 przez pajesia ---
Stara Gwardia
Susanno prześlicznie wyglądałaś,tak lekko i zwiewnie.Bardzo ładnie.:):)
Mistrz Krawiectwa
Droga Madziu, wyglądacie przepięknie, co według starych przepowiedni wróży bardzo szczęśliwe wspólne życie, czego życzę Wam z całego serca.
A Twoja suknia jest zjawiskowa i znów powtarzam, że prostota jest najpiękniejsza. Proszę również złożyć ukłon osobie, która szyła suknię.
Bądżcie szczęśliwi.............

Administrator
Cieszę się, że suknia się podoba. Uff... forum krawieckie więc wymagania wysokie :)
Po plenerze zostanie przerobiona tak abym mogła ją jeszcze nie raz założyć. Czułam się w niej cudownie i ah... szkoda, ze jeszcze tylko raz ją taką założę.
Dziękuję za życzenia :)

[edit]
Wojtku przekażę "ukłony" znajomej. Z tego co mówiła, to najwięcej pracy miała z tymi drapowaniami w górnej części. Poświeciła na to całe 2 dni. Ale naprawdę pięknie to wygląda i warte było tej pracy.
Koszt sukienki wraz z materiałem wyniósł 1100 zł :)

--- Ostatnio edytowane 2010-07-30 08:07:35 przez Susanna ---

Stara Gwardia
Ja jestem po prostu w szoku! Wyglądałaś znakomicie, a sukienka no po porstu przeprzeprześliczna!!!!!!
Nie mogę się napatrzeć, wyglądałaś zjawiskowo!

Z tym welonem to był bardzo dobry pomysł, pasował idealnie! Twoja sukienka ma taką samą górę jak moja, też jest drapowana, te rękawy wyglądją świetnie!
Administrator
Ja jestem po prostu w szoku! Wyglądałaś znakomicie, a sukienka no po porstu przeprzeprześliczna!!!!!!
Nie mogę się napatrzeć, wyglądałaś zjawiskowo!

Z tym welonem to był bardzo dobry pomysł, pasował idealnie! Twoja sukienka ma taką samą górę jak moja, też jest drapowana, te rękawy wyglądją świetnie!
Monko dziękuję - wieli całus dla Ciebie. Ty tez wyglądałaś olśniewająco. Mimo wszystko Twoja góra robiła większe wrażenie niż moja ;) Rękawki były super bo nadawały jej lekkości a poza tym zakrywały przebarwienia na rękach. Problemem było tylko jedzenie , musiałam uważać żeby nie utopiły się w zupie i innych potrawach ;)

Miałam pytać - jesteś już po plenerze czy jeszcze przed? Co planujesz zrobić z suknią ślubną? Zostawiasz czy sprzedajesz :)

Stara Gwardia
Sesje mieliśmy robioną w tym samych hotelu gdzie odbywało się wesele, wykorzystaliśmy wszystkie piękne wnętrza, nawet nasz apartament małżeński. Mamy zdjęcia skacząc po łóżku (mało brakowało, a nie mielibyśmy na czym spać;)),była też wojna na poduszki i dużo zabawy z perspektywą, wykorzystalismy lustra, w których się obbijamy co wygląda jak obraz (ciężko to wytłumaczyć) i pobawiliśmy się trochę w kelnerów- mamy zdjęcia nalewająć sobie szampana za barem. Aha i w tym hotelu jest również dyskoteka i mamy zdjęcia tańcząc na parkiecie, wyszło naprawdę fajnie, bo kolorowo- mają tam lasery, więc moja sukienka na zdjęciach mieni się tysącem kolorów :).Wyszła raczej taka nietypowa sesja ślubna :). Trafił nam się naprawdę fajny fotograf.
Mieliśmy robić zdjęcia w plenerze, ale akurat w dzień naszego śluby były te wielkie upały i było dosyć duszno ( wieczorkiem pokropił nam deszczyk, ale juz byliśmy na sali) i baliśmy się, że strasznie się umęczymy przed całą ceremonią, spocimy itp.
Szczerze powiem to chciałabym mieć zdjęcia w plenerze, wydaje mi się, że są takie romantyczne i bardziej suptelne. Mam jeszcze swoją sukienkę, dobry aparat też mamy i w sumie moglibyśmy sami udać się na małą sesje, ale wydaje mi się, że mojemu Mężowi chyba by się już nie chciało... nie wiem może póki jeszcze mam sukienkę i pogoda w miarę dopisuje uda mi się przekonać mojego Męża.
Sukienkę wystawiłam na allegro, chociaż ciężko sprzedać sukienkę, która była szyta na miarę. A chciałabym ją sprzedać, komus może się jeszcze przydać, a jej fason chyba ni epozwala na jakaś przeróbkę, tak żeby można ją było nosić normalnie...
ufff rozpisałam się... chyba trochę za bardzo:)

25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.