25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Niespodzianka
![]() |
|
monka88wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego Moniko,dużo szczęścia i radości na nowej drodze.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Wam bardzo bardzo za życzenia!
bukiet miałam w kolorze biało, różowo, malinowo, łososiowym- był przepiękny! taki nie zwisający, po prostu taki bukiecik, cięzko wytłumaczyć. Pokaże jak będę miała już zdjęcia, ale wszytskim bardzo się podobał. |
|
Administrator
![]() |
|
Monko czekam na zdjęcie bukietu bo mam z tym zagwozdkę. Niby mam już coś wybrane i jestem zdecydowana ale chętnie zobaczę inne ciekawe propozycje ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Na tym zdjęciu widać trochę sukienkę i bukiet, sukienka miała jeszcze 60cm tren, na górze mam koronkowe bolerko, tak tylko do kościoła, żeby zakryć ramiona i plecy...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Proszę
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześlicznie!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monko leżę - przepięknie!! Cudna sukienka, cała w koronce ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Śliczna sukienka. Może będziesz miała jakieś zdjęcie na której widać ją całą. Jestem bardzo ciekawa całości.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wklejam jeszcze jedno zdjęcie, teraz widać lepiej. Ale nadal mam bolerko, które po przyjściu na salę od razu ściągnełam.
Sus jak dobrze pamiętam to został Ci tydzień? Pamiętaj nie stresuj się, pełen luz, głowa do góry i wszystko będzie dobrze ![]() |
25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.