25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| może to będzie większe | |
| Administrator
  |  | 
| Dlaczego takie małe zdjęcie   chlip chlip. Kobieto ale Ty masz figurę. Fotka mała ale figury zazdroszczę...szczególnie biustu  Plis wklej więcej fotek. W ogóle co u Ciebie, młodej mężatki?? Byłaś pewnie gdzieś w podróży poślubnej. Mam nadzieje, że odpoczęłaś   No tak mi został tydzień czasu. Bylebym się tylko bardzo nie stresowała... niestety jestem panikarą i obawiam się ze bez tabletki uspokajającej się nie obejdzie. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Sus lepiej nie bierz żadnych tabletek, mogą mieć różny wpływ w powiązaniu ze stresem i jeszcze Cię "uśpią"... Ja też jestem panikarą i strasznie się denerwowałam i teraz myśle, że to było w ogóle nie potrzebne   . Jako mężatka czuję się bardzo dobrze, zapominam tylko, że mam juz inaczej na nazwisko  i do teo nie mogę się przyzwyczaić. Sus masz sukienkę z trenem? Z doświadczenia wiem, że sukienka jest lepsza bez trenu. Ja miałam tren i od razu po przyjściu na sale spięłam go. Uważam, że jest niepotrzebny. Trzymam kciuki! | |
| Administrator
  |  | 
| Sukienka cudo!! Bardzo mi się podoba ten fason, taka rybka   Idealna dla Twojej figury   Moja sukienka nie ma trenu. Raz ze oryginalnie nie miała trenu a dwa po prostu nie chciałam. Wydawało mi się to niewygodne choć nie powiem - szalenie efektowne. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękna ta suknia.    Ja miałam tren, faktycznie po kościele był już spięty do końca. No, jedynie podczas jednego z pierwszych tańców się rozpiął, ja się w niego zaplątałam i zaliczyłam glebę  Goście mieli ubaw:P ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Bardzo kobieca ta sukienka   , a marszczenia na biuście i pod - śliczne. | |
| Niespodzianka
  |  | 
| ...sukienka brzydka...żart
 Powiem tak, jak każdy facet- cudowna figura!!!! i ten biust/?/ Gratuluję Twojemu mężowi Ciebie ...jedno ale A czemu nie wkleiłaś całych fotek- POCHWAL SIĘ ŚWIATU nie ma co się wstydzić, prawda? Jeszcze raz wszystkiego naj... na nowej drodze życia życzę conajmniej ZLOTYCH GODÓW Pozdrawiam ________________________________________________________ Artur
 | |
| Świeżynek
  |  | 
| Wszystkiego najlepszego Monko!!! Szczere gratulacje  Ja też jestem już po i muszę powiedzieć, że własny ślub to niesamowite przeżycie! Polecam wszystkim  Byłam w stu procentach zadowoloną panną młodą - wszystko wyszło idealnie. Po prostu nie trzeba niczym się przejmować, a zwłaszcza drobiazgami, tylko skupić się na przeżywaniu tego najcudowniejszego dnia w życiu. Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze życzę!!! P.S. Suknia świetna, idealnie podkreśla Twoje atuty  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dziękuję za życzenia! Evelko Tobie rownież życzę wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia! Kiedy wkleisz zdjęcia? Czekamy z niecierpliwością   Ja mam taki charakter, że się strasznie mocno denerwowałam- teraz już wiem, że w ogóle nie ma po co się stresować tylko trzeba łapać każdą chwilę, bo nawet nie wiem kiedy to minęło ( jestem miesiąć po ślubie). Chcę tsprzedać swoją sukienkęęc jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę pisać   Sus jak znajdziesz chwilę, zdaj relację jak było   Evelko czekamy na zdjęcia  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Bardzo proszę   ________________________________________________________ | 
25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook