Świeżynek
![]() |
|
Chciałam się wam pochwalić
![]() Pracownię krawiecką ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkich ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Basiu wspaniała wiadomość!! Marzenia się spełniły - teraz pozostaje życzyć radości z pracy i samych zadowolonych klientów ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wielkie dzięki Susanno
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To piękna sprawa ,mieć swoją pracownię .Życzę również powodzenia .. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Powodzenia Basiu. Rozumiem że stawiasz na szycie a przeróbki też bierzesz pod uwagę?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety muszę
![]() ![]() Chcemy dążyć do tego aby przerabiać rzeczy tylko naszych klientek miarowych,a jak to wyjdzie w praniu to rynek pokaże ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Basiu wiem że to nie fajne jednak wychodzi się czasem lepiej finansowo.
Pocieszeniem dla Ciebie niech będzie że jednak coraz więcej jest kobietek które cenią sobie niepowtarzalność i życzę Tobie wielu takich klijentek. --- Ostatnio edytowane 2009-12-12 14:08:42 przez Allicja --- |
|
Administrator
![]() |
|
Allicja ma rację, przeróbki krawieckie są opłacalne choć mało przyjemne ![]() Z drugiej strony ludzie teraz kasy nie mają, wolą kupić coś na targu made in china a jak się zamek zepsuje w jeansach to wszyć nowy trzeba, nie każdy umie wiec zakład krawiecki jak znalazł. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja to zawsze muszę sobie coś przerobić po swojemu, na mnie zakład zbiłby fortunę. Tż się śmieje że jak oglądam nowy ciuch w sklepie to nie czy mi się podoba, tylko co by tu zmienić
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przeróbki krawieckie są megaopłacalne.Sprawdzałam,popytałam w "branży" i naprawdę są tam świetne obroty.Dlatego tyle takich punktów w W-wie.Mi się marzy pracownia krawiecka w,której sporo rzeczy wykonywanych by było ręcznie np.jak bluzka z koronką to koronka zrobiona na szydełku-a nie z pasmanterii,jak haft na sukience to też ręczny a nie maszynowy-takie miejsce z trochę artystycznym zacięciem.Mam kilku znajomych,którzy robią świetne rzeczy:unikatowe torebki,biżuterię itp.
To jest powód dla którego tak się bronię przed przeróbkami,bo obawiam się,że jak w nie wpadnę to już się nie wygrzebię. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.