Stara Gwardia
![]() |
|
czarna sukienka sliczna! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ bombowe te sukienki!
Czarna cudeńko ale ślubna to arcydzieło. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki przepiękne! Czarna podbiła moje serce, jest cudowna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ostatnio miałam za zadanie zaprojektowanie i uszycie sukien do tańca towarzyskiego oraz dodatków.Oto efekt końcowy
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne sukienki!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta rozowo-czarna jest piekna! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Obie są piękne i efektowne... Nie wyobrażam sobie nawet ile to pracy włożonej w uszycia takich kreacji. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam ,chcę pokazać moją nową ,,perełkę"jaką jest suknia ślubna szyta na Walentynki,trochę czasu mi zajęło jej uszycie ale efekt...Zapraszam do naszej firmy,aby takie albo inne cacko sobie uszyć 600700731,[email protected]
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ma przepiękny tył ![]() Chciałabym umieć szyć takie cudne gorsety. Szycie gorsetu to dla mnie jakiś kosmos póki co ![]() Suknia cudna- jak dla księżniczki ![]() ________________________________________________________
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna suknia
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.