Stara Gwardia
|
|
Podusie urocze, ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo fajne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo udane poduchy!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Jej uwielbiam zieleń wiec ta poduszka jest dla mnie ![]() PS. Ja na lumpeksy mówię "lumpki" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie cudne te poduchy ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dzięki dziewczyny! Bardzo bardzo ![]() ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szyjesz śliczne poduszeczki, zawsze będą ozdobą w pokoju, nigdy takich poduch nie jest za dużo !!!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziewczyny i chłopaki, tym razem uszyłam kołderkę/pled dla dziecka. Chciałam, żeby było bardzo słodko i bardzo klasycznie. Wypełnienie z owaty. Pierwszy raz miałam okazję spróbować pikowania, spodobało mi się bardzo. Efekty na zdjęciu. ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna kołderka, patchworki jednak mają coś w sobie ![]() Możesz podać jej wymiar? Powinnam wyprodukować coś dla młodej damy (jako niespodziankę) i nie mam pojęcia jakie wymiary powinna mieć kołderka dla noworodka. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
ikk, ta ze zdjęć ma wymiary 110 x 75cm. Ale spokojnie możesz uszyć 120 x 80.
Jeśli chodzi o prezent dla noworodka, to fajny może być też becik/rożek, zobacz tu: http://ankikankankiskakanki.blogspot.com/2012/08/rozek-otulacz.html --- Ostatnio edytowane 2013-01-06 21:11:47 przez panna_basia --- ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.