Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() bardzo dziękuję za przemiłe słowa ![]() coraz bardziej mnie wciąga szycie zabawek, tym bardziej, że znalazłam sposób na ich upłynnianie ![]() tym razem poszyłam dla Fundacji Niechciane i Zapomniane. Żeby jeszcze te szmaciaki się chciały szybciej szyć. Albo to jestem taka powolna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są bardzo wdzięczne, a tempo szycia zabójcze.
|
|
Administrator
![]() |
|
Kiciuś trafił w moje serce - uwielbiam koty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeurocze te Twoje zwierzaki (moje ulubione to pies i kot z pasiastymi "brzuszkami") - i tempo bardzo szybkie (mnie krolik zajal lata swietlne ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Eduszko powolna nie jesteś!!!!Tak małe rzeczy są o wiele trudniejsze w szyciu niż te duże....W tamtym tyg szyłam sukienki dla lalek i powiem szczerze....wolałabym uszyć jedną ślubna zamiast tych maleństw.Jak je szyłam powtarzałam sobie "nigdy więcej",ale już za 4 sukienką myślałam,że może tak by wykorzystać duże resztki materiałów,a dzieciaki się cieszą.....więc WCIĄGA!!!Dobrze,że Cię wciągnęło bo piękne te zabawki tworzysz!!!!Pełen szacunek dla CIEBIE!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne, ja właśnie wypycham moją mućkę, a Twoje są takie milusie przytulisie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie śliczne ale kiciuś wymiata,,,,
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za przemiłe słowa. Szycie zabawek faktycznie wciąga ![]() Albo mi się nie chce szyć w ogóle, albo szyję po kilka rzeczy od razu. Szycie takich szmaciaków na pewno uczy (w każdym razie mnie) cierpliwości i precyzji. Żałuję tylko, że szycie ubrań nie sprawia mi już takie frajdy jak kiedyś. Zabawki mogę szyć z różnych tkanin z odzysku, z ubraniami to już nie wychodzi. Jeszcze raz dziękuję za pochwały ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietnie Ci te zabwki wychodza ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.