11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne zabawki, fajna torba/siatka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne masz metki, sama robisz? zabawki i torby pierwsza klasa ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cuda i cudeńka!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() Metki zrobiła mi kiedyś siostra ![]() Przerobione ze starej spódnicy: --- Ostatnio edytowane 2013-05-05 14:29:14 przez Eduszka --- --- Ostatnio edytowane 2013-05-05 14:32:07 przez Eduszka --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Eduszko masz niezwykłe zdolności do szycia takich fajnych "drobiazgów" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to moje ostatnie przeróbki z koszul kupionych na ciuchach i starych portek ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ulala ta pierwsza bluzka to po prostu jest genialna! Uwielbiam taki styl, bardzo, bardzo mi się podoba. Zresztą spodenki też fajne i ciekawie podkreślone kieszenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję, tak mi się jakoś ostatnio spodobało kombinowanie z przerabianiem.
Koszty niewielkie, a przy odrobinie szczęścia może wyjść coś fajnego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te ciuchy ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.